19 Ιουνίου 2017

Τιμήθηκε από τους συναδέλφους του Λιμενικούς ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος στην Υδατοσφαίριση Θοδωρής Βλάχος

Τιμήθηκε από τους συναδέλφους του Λιμενικούς ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος στην Υδατοσφαίριση Θοδωρής Βλάχος.

Με αφορμή την παρουσία της Εθνικής ομάδος της Υδατοσφαίρισης στο Βόλο προκειμένου να προετοιμαστεί για τους επικείμενους διεθνής αγώνες, πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης μεταξύ των παικτών της Εθνικής ομάδος στο κολυμβητήριο του Ε.Α.Κ, που γέμισε από μικρούς αθλητές που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα ινδάλματά τους .

Επί τη ευκαιρία του αγώνα ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Λιμενικών και διεθνής διαιτητής Υδατοσφαίρισης Κυράνης Κων/νος τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον συνάδελφο του και προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Βλάχο Θοδωρή.

Κατά την απονομή ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Λιμενικών δήλωσε : » Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Λιμενικών μου δίνεται η ευκαιρία να τιμήσω εκ μέρους των συναδέλφων έναν φίλο, συναθλητή, και συνάδελφο που για εμένα αποτέλεσε πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση καθώς η πορεία του που ξεκίνησε από αυτό το κολυμβητήριο και την πόλη μας, και η συνέχεια ως αθλητής και τώρα ως προπονητής αποδεικνύει περίτρανα ότι όταν έχεις στόχους ,πείσμα και θέληση μπορείς να επιτύχεις κάθε στόχο.

Είναι τιμή μου να έχω δίπλα μου ένα συνάδελφο σαν το Θοδωρή και θα είναι μεγάλη μας χαρά ο Βόλος να συνεχίζει να βγάζει αθλητές και προσωπικότητες αυτού του επιπέδου.»

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Θοδωρής Βλάχος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για αυτή τη βράβευση και τόνισε ότι το Λιμενικό Σώμα είναι για εκείνον το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή του.

Ακολούθησε ο αγώνας επίδειξης μεταξύ των παικτών της Εθνικής και οι θεατές απόλαυσαν  ένα παιχνίδι με εντυπωσιακές φάσεις από παίκτες παγκοσμίου επιπέδου.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Βολιώτες και διεθνείς διαιτητές Αχλαδιώτης Σπύρος και Κυράνης Κωνσταντίνος οι οποίοι κάνουν και διεθνή καριέρα στην διαιτησία της Υδατοσφαίρισης αποδεικνύοντας ότι η πόλη του Βόλου πέραν της ιστορίας , έχει και μέλλον στον υγρό στίβο και την Υδατοσφαίριση.

Πηγή : ert.gr

Δείτε επίσης

Συγκρότηση Συμβουλίων Μεταθέσεων και Προσφυγών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

3.826 Σας ενημερώνουμε για τη συγκρότηση Συμβουλίων Μεταθέσεων και Προσφυγών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σύμφωνα με το άρθρο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.