10 Ιουνίου 2019

Ενημέρωση υποψηφίων διαγωνισμού εισαγωγής ιδιωτών στις Σχολές Λ.Σ. ΕΛ.ΑΚΤ. μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων, σχετικά με την ημερομηνία ανακοίνωσης του Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε) καθώς και του Προγράμματος Π.Κ.E

Ανακοινώνεται ότι, ο Πινάκας Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Υγειονομικά, Αθλητικά, Ψυχομετρικά) του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2019 – 2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα αναρτηθεί την 18-06-2019, ημέρα Τρίτη, στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 – Ε2.

Ομοίως, την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί και το Πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων (Π.Κ.Ε.), στο οποίο θα αναγράφεται ο τόπος και ο χρόνος παρουσιάσεως των υποψηφίων σε αυτές, οι οποίες προγραμματίζεται να εκκινήσουν εντός της τελευταίας εβδομάδας του τρέχοντος μηνός Ιουνίου και ως αναλυτικά θα καθορίζεται σε αυτό. 

Δείτε επίσης

Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

113 Ανακοινώνεται ότι, η Προκήρυξη για την εισαγωγή  ΙΔΙΩΤΩΝ  στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.