10 Ιανουαρίου 2014

Έκτακτο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Έκτακτο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι κατά την κοινή συνεδρίαση του Γ.Σ. και Δ.Σ. της Ομοσπονδίας την 09/01/2014 έγινε μια εκτενέστατη συζήτηση σχετικά με την κρίση και την κακή λειτουργία της Ομοσπονδίας το τελευταίο διάστημα, καθώς και για τα αίτια που την προκάλεσαν.

Μετά από αυτά με εισήγηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας, Δριβάκου Γιώργου, η οποία και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το Δ.Σ., η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. οδηγείται στην λύση ενός έκτακτου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου την 09 και 10/02/2014, θεωρώντας ότι το Συνέδριο είναι το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο της Ομοσπονδίας που μπορεί να απαιτήσει την ίση εφαρμογή του Καταστατικού από όλους, να αποδώσει τυχόν ευθύνες και να προβεί σε ξεκάθαρες και δημοκρατικές λύσεις μέσω των εκλογών, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στην περιδίνηση, στην εσωστρέφεια και στην προβληματική λειτουργία που λειτουργεί σε βάρος των διεκδικήσεων και των αναγκών των συναδέλφων που περιμένουν από εμάς στήριξη στα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα τους.

Τέλος πιστεύουμε ότι από την διαδικασία αυτή η Ομοσπονδία θα βγει ενισχυμένη, δυνατότερη από ποτέ και έτοιμη να συνεχίσει τον δρόμο της που δεν είναι άλλος, από την προαγωγή, ανάπτυξη, προάσπιση και εξύψωση του επαγγελματικού και κοινωνικού επιπέδου των στελεχών του Σώματος.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΤΣΙΝΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Δείτε επίσης

Συλλυπητήρια για την απώλεια συναδέλφου

1.142 Έφυγε από τη ζωή, ο συνάδελφός μας Σημαιοφόρος Λ.Σ. Σταυρινός Βασίλειος. Ο Βασίλης, υποδειγματικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.