12 Δεκεμβρίου 2014

Πετυχημένη επιχείρηση κατάσβεσης θαλαμηγού από συναδέλφους μας

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                                                                 Ηράκλειο, 12-12-2014
ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ταχ. Δ/νση: Λιμάνι Ηρακλείου
Τ.Κ.:71110 ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Τηλ.-Fax: 2810 285323
Email: info@eplsak.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, εκφράζει δημόσια τον θαυμασμό και την εκτίμηση της, για την αυτοθυσία και το θάρρος που επέδειξε το στέλεχος του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λ/Χ Αγίου Νικολάου, Επικελευστής Λ.Σ ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, κατά την επιχείρηση κατάσβεσης θαλαμηγού μήκους περίπου 25 μέτρων, το απόγευμα της τετάρτης 10 Δεκεμβρίου 2014 στην Μαρίνα Αγίου Νικολάου, όπου μαζί με τον πολίτη Δεβεράκη Δημήτριο, επιβαίνοντας σε φουσκωτό σκάφος κατάφεραν να επαναφέρουν την καιγόμενη θαλαμηγό στον λιμενοβραχίονα της Μαρίνας, βοηθώντας έτσι το έργο των πυροσβεστών, και αποτρέποντας την επέκταση της πυρκαγιάς και στα υπόλοιπα ελλιμενιζόμενα σκάφη, καθώς είχε λύσει από την πρύμη του.

Με αυτή την πράξη του ο εν λόγο συνάδελφος, εν γνώσει του εξέθεσε τη σωματική του ακεραιότητα σε άμεσο και προφανή κίνδυνο, προκαλώντας ανεπιφύλακτα τον θαυμασμό και την εκτίμηση της κοινής γνώμης.

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους από το Λ/Χ Αγίου Νικολάου, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του Ν/Γ 515 που παρευρέθησαν και επιχείρησαν με άψογο συντονισμό υπό τις διαταγές- οδηγίες της κ. Υπολιμενάρχη Λ/Χ Αγίου Νικολάου Αντιπλοιάρχου Λ.Σ ΧΑΣΙΩΤΗ Δήμητρα η οποία εκτελούσε χρέη Λιμενάρχη.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την άψογη συνεργασία.

 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Δείτε επίσης

ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ; Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ;

261 Σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, όλοι οι Έλληνες πολίτες κατά τη διακίνησή τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.