6 Απριλίου 2014

ΕΠΛΣ Κ. ΕΛΛΑΔΟΣ – Ευχαριστήριο για τις Εκλογές

Βόλος  6-04-2014

Ευχαριστήριο για τις Εκλογές

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου η Ένωση Προσωπικού ΛΣ Κεντρικής Ελλάδος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους που μετείχαν στις εκλογές και στήριξαν με την ψήφο και την ενεργό συμμέτοχη  τους  την  ενίσχυση του συνδικαλιστικού μας κινήματος .

Για πρώτη φορά ,καταγράφοντας ρεκόρ εγγεγραμμένων στελεχών αλλά και συμμετοχής αυτών στις εκλογές σε επίπεδα που αγγίζουν το 100% ,εξελέγησαν εννέα (09) αντιπρόσωποι στην ΠΟΕΠΛΣ ,γεγονός που  ενισχύει την ήδη δυναμική και δημιουργική παρουσία μας στα συνδικαλιστικά τεκταινόμενα .

Σε ένα αγώνα που απαιτεί διαρκή επαγρύπνηση θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και να εξάρουμε την συνδρομή τόσο σε συνδικαλιστικό όσο και σε υπηρεσιακό επίπεδο όλων των συναδέλφων που υπηρετούν στους Νομούς Λάρισας ,Φθιώτιδος και Μαγνησίας συμπεριλαμβανομένων και αυτών στα νησιά των Β.Σποράδων .

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος ενισχύοντας το έργο της ΠΟΕΠΛΣ δηλώνει το δυναμικό παρόν προτάσσοντας ως βασικό της μέλημα της  την προάσπιση των δικαιωμάτων των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ τόσο σε τοπικό όσο και πανελλαδικό επίπεδο, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια ώστε να έχουν θετικό πρόσημο όλες οι εξελίξεις που μας αφορούν.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε δύναμη που υποσκάπτει το έργο μας και θέτει σε κίνδυνο την ακεραιότητα των συναδέλφων ,έχοντας  πάντα ως αφετηρία  τον υγιή και δημοκρατικά εκφραζόμενο συνδικαλισμό.

                        Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός  Γραμματέας

 

Κυράνης Κων/ος                     Μπρουσοβάνας Αλέξανδρος

Δείτε επίσης

Αδιανόητη η καθυστέρηση για το έκτακτο συμβούλιο μεταθέσεων επί 1,5 έτος

52 Η Ένωσή μας ύστερα από οχλήσεις πολλών συναδέλφων υποχρεώνονται να παρέμβει και να εκφράσει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.