19 Απριλίου 2013

Eυχαριστήριο Συλλόγου “ΝΤΟΡΙΣ” στο Λιμεναρχείο Αργοστολίου

Ο Σύλλογος μας επιθυμεί δημόσια να ευχαριστήσει τους άνδρες που υπηρετούν στο Λιμεναρχείο Αργοστολίου αφού για ακόμη μία φορά αποδεικνύουν στη μικρή μας κοινωνία την ευαισθησία και ανθρωπιά τους

Πιο συγκεκριμένα, την 17/04/2013 στις 07:30 το πρωί μας ενημέρωσαν τηλεφωνικά για ένα σκυλάκι το οποίο είχαν εντοπίσει μέσα στα παγωμένα νερά του λιμανιού ,είχαν καταφέρει να το ανασύρουν και του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στις εγκαταστάσεις τους μέχρι να μας το παραδώσουν για τα περαιτέρω.

Το σκυλάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο κτηνιατρείο ,όπου αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα τις υποθερμίας και πλέον υγιέστατο φιλοξενείται προσωρινά στο καταφύγιο μας ARK,προσδοκώντας να βρεθεί μια οικογένεια που θα το υιοθετήσει και θα το βοηθήσει να ξεχάσει την περιπέτεια του.

Θερμά ευχαριστήρια στο μέλος του συλλόγου μας κα. Βασιλάτου Ασπασία που έσπευσε άμεσα στο Λιμεναρχείο για να παραλάβει το σκυλί και να το οδηγήσει στο γιατρό, στον κτηνίατρο κ. Ψαρρό Λευτέρη που για ακόμη μία φορά δωρεάν, κουράρισε το μικρό φίλο μας και φυσικά στους λιμενικούς μας που με τις ενέργειες και την κινητοποίησή τους διέσωσαν το σκυλάκι και έδωσαν σημασία και προσοχή σε ένα περιστατικό που κάποιοι από μας απλά θα αδιαφορούσαν και θα το προσπερνούσαν!!!!!

Δείτε επίσης

Τι λένε οι Λιμενικοί που έσωσαν τους ναύτες που έπεσαν στο λιμάνι του Πειραιά | Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA «Live News» στις 29/9/23

2.691 Πειραιάς: Έτσι σώθηκαν οι ναύτες που έπεσαν στο λιμάνι – Τι λένε οι Λιμενικοί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.