28 Ιανουαρίου 2014

Επίσκεψη μαθητών στο Υ/Χ Ν. Μουδανιών

Το Υπολιμεναρχείο Ν. Μουδανιών Χαλκιδικής, υποδέχτηκε στο Λιμενικό Κατάστημα τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Ν. Φλογητών – Ν. Πλαγίων.

Οι νεαροί μαθητές, αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους του Λιμενικού Καταστήματος, ενημερώθηκαν για τον ρόλο του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ όσον αφορά την προστασία του πολίτη, την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος, τις αρμοδιότητες, την λειτουργία και την δικαιοδοσία του Σώματος μας, καθώς και πως να προφυλάσσονται από τους διάφορους κινδύνους των θερινών μηνών (πνιγμός, ηλίαση κτλ).

Πρωτοβουλίες σαν και αυτές, του Υ/Χ Ν. Μουδανιών, όσον αφορά την επιμόρφωση των αυριανών πολιτών, είναι άξιες συγχαρητηρίων, προκαλώντας τα ευμενή σχόλια της τοπικής κοινωνίας για την Υπηρεσία αλλά και για το Λιμενικό Σώμα γενικότερα.

Συντάκτης: ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ Χρήστος (chrispas777@hotmail.com)
Ταμίας ΕΠΛΣ Κ. Μακεδονίας / Μέλος ΔΣ ΠΟΕΠΛΣ

Δείτε επίσης

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο 33ο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

2.952 Μετά από πρόσκληση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Τσιάνος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.