7 Ιουνίου 2012

Συνεδρίαση Έκτακτου Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, με μοναδικό θέμα την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (photo album)

Συνεδρίασε χθες το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εκτάκτως, με μοναδικό θέμα την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των στελεχών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

Στην συνεδρίαση κλήθηκαν και συμμετείχαν ο Υπουργός ΠτΠ κ. Οικονόμου Ελευθέριος, ο ΓΓ Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας κ. Χριστόπουλος Αθανάσιος, ο Αρχηγός ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναύαρχος Σούλης Κων/νος, ο Κλαδάρχης Β Κλάδου κ. Πετρόπουλος Αθανάσιος, ο Δ/ντής ΔΙΧΕΔΑΠ κ. Μεταξάς Νικόλαος και ο Δ/ντής ΔΟΣΠΑΣΠ κ. Μπαρκάτσας Γεώργης.

Επίσης συμμετείχαν εκ μέρους των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου οι κκ Τραγάκης Ιωάννης Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Β Πειραιά ΝΔ, ο Βουλευτής Β Πειραιά ΠΑΣΟΚ Λιντζέρης Δημήτριος, ο Βουλευτής Α Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μελάς Παναγιώτης, η Βουλευτής Α Πειραιά ΚΚΕ κ. Παντελάκη Ελπίδα, η Βουλευτής Α Πειραιά ΔΗΜΑΡ Ρεπούση Μαρία, και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαυρόπουλος Αναστάσιος.

Δείτε επίσης

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο 33ο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

2.954 Μετά από πρόσκληση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Τσιάνος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.