22 Μαΐου 2015

Το Κράτος οφείλει να αποφασίζει με γνώμονα το συμφέρον του πολίτη…

ΔΥΤΙΚΗΣ-ΚΡΗΤΗΣΧΑΝΙΑ 22 ΜΑΪΟΥ 2015
Αρ.Πρωτ.:08/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όταν το λογικό συναντά το παράλογο…!?

Ενώ χθες υπογράφηκε από τα Συναρμόδια Υπουργεία η μεταστέγαση των Υπηρεσιών του Κ.Λ. Χανίων στον πρώτο όροφο του Τελωνείου Χανίων όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει, σήμερα με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την ανάκληση της εν λόγω Απόφασης κατ΄απαίτηση μίας άλλης Υπηρεσίας.
Αναρωτιόμαστε τι προέκυψε, ποιο το μέγεθος και το είδος των πιέσεων που ασκήθηκαν προκειμένου επιτευχθεί η ακύρωση μίας ορθολογικής απόφασης, ενεργώντας με γνώμονα την αδικία και την λογιστική ανισότητα σε σχέση κτιριακών εγκαταστάσεων και αριθμό εργαζομένων.
Πάνω απ’ όλα όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα που συνεχίζει να παρουσιάζεται είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη και ως επιβατηγό κοινό στο Λιμένα Σούδας και ως συναλλασσόμενο κοινό από τις Υπηρεσίες του εκεί στεγαζομένου Λιμεναρχείου.
Οι ανησυχίες μας παραμένουν, τα ερωτηματικά πληθαίνουν.
Ως εκ τούτου η Ένωσή μας δεσμεύεται το επόμενο χρονικό διάστημα να προβεί σε ενέργειες με οιανδήποτε μορφή διαμαρτυρίας προκειμένου δοθεί μία λύση και το Κ.Λ. Χανίων να αναβαθμίσει την παροχή Υπηρεσιών του προς τον πολίτη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΤΑΚΗΣ Ιωάννης                ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος

Δείτε επίσης

Επίσκεψη ΕΠΛΣ Δυτικής Κρήτης στο Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων

77 Επίσκεψη στο Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.