5 Αυγούστου 2015

ΕΠΛΣ Ανατολικής Μακεδονίας – προβληματισμός για τον μεγάλο αριθμό των φετινών μεταθέσεων

Η Ένωσή μας μεταφέρει και εκφράζει την αγωνία, τον προβληματισμό, τη δυσαρέσκεια όλων για τις αναρίθμητες μεταθέσεις κοινοποιούμενες και μη.

Υπάρχει έντονος προβληματισμός για τη νομιμότητα αυτών και δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα από την μέχρι σήμερα απουσία της Ομοσπονδίας η οποία δεν έχει εκδώσει ούτε μία ανακοίνωση λαμβάνοντας θέση για όλα αυτά.

Τα συμβούλια μεταθέσεων έγιναν με τη συμμετοχή των εκπροσώπων μας και αν διαφωνούσαν με τη διαδικασία και τη νομιμότητα θα έπρεπε να το έχουν δηλώσει αποχωρώντας.

Εφ’ όσον όλα έχουν γίνει όπως πρέπει, ζητάμε από το Προεδρείο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. να παρέμβει και να απαιτήσει ώστε άμεσα να δοθούν στους ενδιαφερόμενους όλα τα στοιχεία (μόρια, υπηρεσίες, μετατιθέμενοι σε αυτές) ώστε να υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης και απόδειξης της νομιμότητας ή όχι της μετάθεσης κάτι που θα διευκολύνει το έργο των εκπροσώπων μας και όχι μόνο, στο συμβούλιο προσφυγών και θα καθορίσει την στάση μας.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι θα σταθούμε δίπλα στον συνάδελφο απαιτώντας ισονομία για όλους όπου κι αν υπηρετούν.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                               Ο Γ. Γραμματέας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Νικόλαος           ΒΑΛΣΑΜΑΣ Εμμανουήλ

Δείτε επίσης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την ανάληψη καθηκόντων του νέου Κεντρικού Λιμενάρχη Ηρακλείου

133

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.