30 Δεκεμβρίου 2015

Επικίνδυνες μετακινήσεις στελεχών

eplsnotioupeloponnhsouΗ Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νοτίου Πελοποννήσου αναγκάζεται εναντία στο γιορτινό κλίμα των ημερών και παρεμβαίνει, αναδεικνύοντας τον πλημμελή σχεδιασμό στα έκτακτα μέτρα ασφαλείας στη Λιμενική Αρχή Καλαμάτας.

Ειδικότερα αναφερόμαστε στις αυθημερόν μετακινήσεις που χρειάστηκε για μια ακόμη φορά να πραγματοποιήσουν οι συνάδελφοι μας του Λ/Χ Γυθείου, αφού για την μετάβασή τους στην Υπηρεσία της Καλαμάτας απαιτείτο να οδηγήσουν τουλάχιστον για τέσσερις ώρες (από και προς) σε ένα κακό ορεινό οδικό δίκτυο.

Αν προσθέσουμε και την παροχή υπηρεσίας (οχτώ έως δώδεκα ώρες) που μπορεί να είναι και νυχτερινή αντιλαμβανόμαστε ότι ξεπερνιούνται κατά πολύ τα ανθρώπινα όρια αντοχής. Δυστυχώς η παλαιότερη ανακοίνωση διαμαρτυρίας μας δεν εισακούστηκε, και η πρακτική των επικινδύνων αυθημερόν μετακινήσεων στελεχών καλά κρατεί.

Ας σταματήσουν οι αυθημερόν μετακινήσεις αυτού του είδους πριν τραυματιστεί κάποιος συνάδελφος μας.

Τέλος αν και δεν μας επιτρέπεται να σχολιάσουμε τον σχεδιασμό θέλουμε να τονίσουμε το χαρακτηριστικό της υπερβολής και ελπίζουμε στο μέλλον να αποφευχθεί.

Για το Δ.Σ.

          Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ         ΚΑΠΑΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δείτε επίσης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την ανάληψη καθηκόντων του νέου Κεντρικού Λιμενάρχη Ηρακλείου

133

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.