25 Ιανουαρίου 2016

Πραγματοποίηση ετήσιου χορού – κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από την ΕΠΛΣ Κεντρικής Μακεδονίας

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΠραγματοποιήθηκε χθες (24-01-2016), ο ετήσιος χορός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2016 της Ένωσης μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους, που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε με μοναδικό γνώμονα την διασκέδαση των παρευρισκομένων.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, βραβεύτηκε το Γρ. Ασφαλείας του Κ.Λ. Θεσσαλονίκης για τις συνεχείς επιτυχίες στην καταπολέμηση των ναρκωτικών & του λαθρεμπορίου, καθώς και ο Αρχ/στής Λ.Σ. ΘΩΜΑΙΔΗΣ Νικόλαος για για το ήθος, την εντιμότητα και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.

Το φλουρί το κέρδισε το Κ.Λ. Θεσσαλονίκης και από πλευράς παρευρισκομένων το έτυχαν οι συνάδελφοι μας ΔΑΓΚΛΗ Ευδοξία και ΜΠΑΜΙΑΤΖΗ Θεοδώρα οι οποίες παρέλαβαν από ένα δερμάτινο μπουφάν ως δώρο.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Διοικητής της 2ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΝΤΟΥΝΗΣ Αθανάσιος ο οποίος απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό και ο Υπεύθυνος δημ. σχέσεων της ΠΕΑΛΣ Πλωτάρχης ΛΣ ΜΑΚΡΗΣ Γεώργιος.

Περισσότερες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της Ένωσης

Δείτε επίσης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την ανάληψη καθηκόντων του νέου Κεντρικού Λιμενάρχη Ηρακλείου

129

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.