Γενικά

Συνάντηση συνδικαλιστικών φορέων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ με τον Πρόεδρο του ΜΤΝ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού Αντιναύαρχο (ε.α.) ΠΑΠΠΑ Βελισσάριο ΠΝ πραγματοποίησε μεικτή αντιπροσωπεία των συνδικαλιστικών μας φορέων ΠΟΕΠΛΣ – ΠΕΑΛΣ, την Τετάρτη 10 Απριλίου, στην έδρα του ΜΤΝ.

Περισσότερα »

Ερώτηση ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝ.ΑΛ. για το ΜΤΝ μετά την επιστολή Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.-Π.Ε.Α.Λ.Σ.

Μετά την κοινή επιστολή ΠΟΕΠΛΣ και ΠΕΑΛΣ για το Μετοχικό Ταμείο Ναυτικού (ΜΤΝ), οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ.Δημήτρης Μπιάγκης και κ.Σταύρος Μιχαηλίδης κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δένδια με θέμα «Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων και στοιχείων από τα Μετοχικά Ταμεία στην Γενική Διεύθυνση Οικονομικού Σχεδιασμού και Υποστήριξης/ΓΔΟΣΥ του ΥΠΕΘΑ» στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Περισσότερα »

Σύγκληση Ανώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων

Σας ενημερώνουμε ότι την 09-04-2024 και ώρα 11:00 ξεκινούν οι εργασίες του Ανώτερου Συμβούλιου Μεταθέσεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την εξέταση: ειδικών περιπτώσεων τοποθετήσεων, έκτακτων μεταθέσεων για τη στελέχωση των θέσεων ευθύνης, έκτακτων μεταθέσεων με σκοπό τη συμπλήρωση των ειδικών τυπικών προσόντων προαγωγής, έκτακτων μεταθέσεων των στελεχών που υπηρετούν σε θέσεις εξωτερικού και ενδικοφανών προσφυγών

Περισσότερα »

Κρίσεις Ανώτερων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής έτους 2024

1. Την 22-03-2024 συνεκλήθη το Ανώτερο Συμβούλιο Κρίσεων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής έτους 2024 υπό την προεδρία του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Περισσότερα »

Συνάντηση με τον νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Βόλο

Προς: 1. Στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Υπηρετούντα σε Λιμενικές Αρχές Ένωσής μας. Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Θέμα: «Συνάντηση με τον νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Βόλου» Συνάντηση με το νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Βόλου, ΤΣΙΚΛΟ Ι. Δημήτριο Πλοίαρχο Λ.Σ. πραγματοποίησε σήμερα 11 Μαρτίου 2024 το Δ.Σ. της Ένωσής μας με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του και προκειμένου να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο δύσκολό έργο του. Κατά …

Περισσότερα »

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας | Ο αγώνας αυτός μας αφορά όλους!

Με την καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Γυναίκα, τιμούμε τον αγώνα τους για ισότητα, τις μέχρι τώρα κατακτήσεις τους αλλά και τις επόμενες, τονίζοντας ότι ο αγώνας αυτός αφορά όλους μας.

Περισσότερα »

Συγχαρητήρια επιστολή για την προαγωγή του Κεντρικού Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας

Η  Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδος δια της παρούσης θα ήθελε να συγχαρεί τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας ΚΟΡΙΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ για την προαγωγή του στον βαθμό του ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ο οποίος είχε αναλάβει τα ηνία του Κ.Λ. Ηγουμενίτσας αρχές του 2021 έχοντας τότε τον βαθμό του ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Περισσότερα »

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Χριστόφορου Βασιλόπουλου

Έφυγε από τη ζωή χθες, δυστυχώς μόλις στα 46 του χρόνια, ο Ανθυπασπιστής Λ.Σ. Χριστόφορος Βασιλόπουλος, υποδειγματικό στέλεχος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και εξαιρετικός συνάδελφος.

Περισσότερα »