6 Απριλίου 2012

Εκλογικό Επίδομα – Θα συνεχίσουμε τις πρωτοβουλίες

Έντονη κινητικότητα παρουσίασε η Ομοσπονδία τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου η κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα, αναγνωρίσουν την ουσιαστική συμβολή μας στην εκλογική διαδικασία και έτσι να συμπεριληφθούν στο σχετικό νόμο για την χορήγηση εκλογικού επιδόματος και τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας.

Συγκεκριμένα μετά από πρωτοβουλίες της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., στις 2 Απριλίου 2012 κατατέθηκε στη Βουλή ανάλογη  Τροπολογία των κ.κ. Βουλετών Θανάση Νάκου και Γρηγόρη Αποστολάκου, ενώ την 5 Απριλίου 2012, οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Α΄ Πειραιά και Νησιών, Θοδωρής Δρίτσας, και Επικρατείας, Βασίλειος Μουλόπουλος, κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ τη με ημερομηνία 04/04/2012 ενημερωτική ΕΠΙΣΤΟΛΗ της Ομοσπονδίας.

Τονίζω ότι ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, έχει καταθέσει δύο κατά σειρά τροπολογίες που επεκτείνουν τον κατάλογο των δημοσίων υπαλλήλων που θα λάβουν το εκλογικό επίδομα στις επικείμενες εκλογές και μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται πλέον και οι υπάλληλοι των δήμων, οι οποίοι μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, απειλούσαν με αποχή από κάθε εκλογική διαδικασία στην περίπτωση που δεν θα τους χορηγούταν το επίδομα.

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες και θα ασκήσει τις όποιες πιέσεις, μέχρι την τελική δικαίωση και θα κρατά ενήμερους όλους τους συναδέλφους για κάθε εξέλιξη.

Τσιάνος Παναγιώτης
Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Δείτε επίσης

Ο συνάδελφος Κουκιάς Νικόλαος για το Ν.4336/2015

122

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.