2 Απριλίου 2012

Το αεροπλανοφόρο και τα οδοιπορικά έξοδα μετακίνησης

Για την φύλαξη του αμερικανικού αεροπλανοφόρου που βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο αγκυροβόλιο του λιμένα Πειραιά, 30 συνάδελφοι του Κ.Ε.Α./Θεσσαλονίκης αποσπάστηκαν με διαταγή που προέβλεπε πληρωμή οδοιπορικών μέσω προϋπολογισμού, κάτι που σημαίνει ότι θα έπαιρναν τα χρήματα της απόσπασης εν καιρώ!!!!

Το σημαντικότερο είναι ότι έφυγαν από την Θεσσαλονίκη χωρίς προκαταβολή των οδοιπορικών γιατί δεν το προέβλεπε η διαταγή της μετακίνησης!!!

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, με τα πενιχρά μας έσοδα και αφήνοντας τις οικογένειες πίσω, 30 συνάδελφοι μετακινήθηκαν με μοναδικό έσοδο τον μισθό τους για 6 ημέρες έχοντας να πληρώσουν και το ξενοδοχείο εκτός από το φαγητό και τα προσωπικά έξοδα, όπως και τα έξοδα της μετακίνησης – ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!!

Για ακόμα μία φορά οι συνάδελφοι των Κ.Ε.Α., μετακινήθηκαν λόγω του φιλότιμου που τους διακατέχει, της αγάπης για την Υπηρεσία και το Σώμα μας εν γένει, βάζοντας το καθήκον πάνω ακόμα και από την ίδια την οικογένεια τους.

Η Ομοσπονδία, με συνεχείς, συντονισμένες ενέργειες και συνεχείς πιέσεις προς πάσα αρμόδια κατεύθυνση και συγκεκριμένα του Προέδρου Δριβάκου Γ., Αντιπροέδρου Τσατσουλή Θ. και Ταμία Δίζελου Ι., άλλαξε η διαταγή της μετακίνησης και θα πληρωθούν όλο το ποσό μέσω ΧΕΠ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν είναι δυνατόν εν έτος 2012, η Ομοσπονδία να παρεμβαίνει για τα αυτονόητα και οι αρμόδιες Υπηρεσίες, Διευθύνσεις και κάθε αρμόδιος να μην επιδεικνύουν την απαιτούμενη διοικητική μέριμνα.

Όταν θέλουμε και ζητάμε ένα σύγχρονο Σώμα, πρώτα πρέπει να φροντίσουμε ώστε να λειτουργούμε σύγχρονα με την δέουσα προσοχή και υπευθυνότητα.

Πασχαλάκης Χρήστος
Μέλος Δ.Σ. Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Δείτε επίσης

Ο συνάδελφος Κουκιάς Νικόλαος για το Ν.4336/2015

122

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.