29 Ιουνίου 2017

«Νέο Μισθολόγιο»

Μετά την ψήφιση του νέου μισθολογίου για τα ειδικά μισθολόγια των Σωμάτων Ασφαλείας – Στρατού θεωρούμε επιβεβλημένη την προσφυγή στα δικαστήρια από την Ομοσπονδία μας έστω και ετεροχρονισμένα μετά την ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ. Είναι πλέον υποχρέωση όλων μας να κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό για την διαφύλαξη των συμφερόντων των συναδέλφων μας .

Όταν θεωρούμε και πιστεύουμε ότι ζούμε σε ένα κράτος δικαίου στο οποίο δεν εφαρμόζονται δικαστικές αποφάσεις που μας δικαιώνουν σχετικά , θα πρέπει να επιμείνουμε μέχρι να έρθει η τελική δικαίωση, όχι με απλές διαπιστώσεις σε ανακοινώσεις για μειώσεις στους χαμηλόβαθμους και ύπαρξη προσωπικής διαφοράς η οποία είναι σχεδόν σίγουρο πως στο απώτερο μέλλον δεν θα υφίσταται όπως ακριβώς έγινε και με τους συνταξιούχους , αλλά με αγώνες στους δρόμους και προσφυγή στα δικαστήρια τα οποία έχουν αναγνωρίσει το δίκαιο των αιτημάτων μας με τις αποφάσεις τους για τις προηγούμενες μειώσεις .

Γνωστοποιούμε τόσο στην Ομοσπονδία μας και στα μέλη του Δ.Σ. αυτής αλλά και σε άπαντες ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι με αυτό το μισθολόγιο ,επιθυμούμε τόσο την κατάρτιση πρότασης ενός νέου μισθολογίου με βάση το σχεδιασμό και την μελέτη του 2012 που είχε γίνει σχετικά από την Ομοσπονδία για το μισθολόγιο λαμβάνοντας όμως πλέον υπόψη, σε μια νέα βάση και την βαθμολογική εξέλιξη των χαμηλόβαθμων πάντα σε σχέση με το μισθολόγιο αλλά και τα χρόνια υπηρεσίας που αγγίζουν πλέον τα σαράντα . Όπως μάλιστα είχαμε αναφέρει και στο τελευταίο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας έπρεπε να έχουμε ετοιμάσει ένα μισθολόγιο πριν την κατάθεση αυτού του εκτρώματος.

Ενημερώνουμε τέλος ότι θα επανέλθουμε καταθέτοντας και την δική μας πρόταση αφού είναι σίγουρο ότι κανείς άλλος δεν θα το κάνει για εμάς.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ                   ΚΑΠΑΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δείτε επίσης

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε.: Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση με τον ΥΦ.Υ.ΝΑ.Ν.Π. κ. ΠΑΠΠΑ Ιωάννη

93

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.