7 Μαΐου 2023

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Λ.Σ. Δυτικής Κρήτης

Μετά από πρόσκληση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης κλιμάκιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Τσιάνο Παναγιώτη, τον Ταμία Γαλάνη Χρήστο και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Ζυγούρη Νικόλαο παραβρέθηκε την 5/5/23 στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης.Το μήνυμα της Γ.Σ. είναι η διατήρηση του ενωτικού πνεύματος, της σύμπνοιας και της συμπόρευσης κάτι που ενισχύθηκε και με την παρουσία του Αντιπροέδρου της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και πρόεδρου της Ε.Π.Λ.Σ. Ανατολικής Κρήτης Σφακιανάκη Γεώργιου.

Κατά τη Γενική Συνέλευση είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους συναδέλφους για όλα τα τρέχοντα θέματα και τις εξελίξεις πάνω σε αυτά, ακούστηκαν όλες οι απόψεις και καταγράφηκαν οι προβληματισμοί και οι προτάσεις των μελών της Ένωσης.

Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Λ.Σ. Δυτικής Κρήτης και όλους τους συναδέλφους για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία.

Δείτε επίσης

Συνάντηση συνδικαλιστικών φορέων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ με τον Πρόεδρο του ΜΤΝ

1.070 Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού Αντιναύαρχο (ε.α.) ΠΑΠΠΑ Βελισσάριο ΠΝ πραγματοποίησε μεικτή αντιπροσωπεία …