8 Φεβρουαρίου 2024

Εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΥΝΑΝΠ

Η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής πραγματοποιήθηκε χθες στον αίθριο χώρο του Υπουργείου.Στην εκδήλωση στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ, παρέστησαν, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης, εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των Δικαστικών Αρχών και της Ναυτιλιακής Κοινότητας, επίτιμοι Αρχηγοί του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., οι Πρόεδροι της ΠΟΕΠΛΣ και της ΕΠΛΣΑΠ, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών σωματείων Πολιτικών Υπαλλήλων και πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

O Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, στην εκδήλωση στον χαιρετισμό του εξήρε το ήθος και τον επαγγελματισμό των στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους Έλληνες ναυτικούς για την ανάδειξη και ενίσχυση της ελληνικής ναυτοσύνης σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

O Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Τσιάνος Παναγιώτης παρέλαβε από τον Αρχηγό ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναύαρχο ΛΣ κ. Αλεξανδράκη Γεώργιο το κομμάτι της Ομοσπονδίας μας.

Δείτε επίσης

«Γκολ» αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης | Video | Photo Album

313 Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη χθες ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ επίλεκτων Λιμενικών και εργαζομένων στις …