6 Μαΐου 2014

Τρίμηνη άδεια στελεχών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ

ΕΠΛΣ Ν. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Αριθμ. Πρωτ. :   24 / 2014

Προς:1)  Κύριο Αρχηγό ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ
Αντιναύαρχο Λ.Σ. Αθανασόπουλο .Α
2) Μέλη Ε.Π.Λ.Σ.Ν.Π
 3) ΠΟΕΠΛΣ

ΘΕΜΑ: «.Χορήγηση της τρίμηνης άδειας ανατροφής τέκνου στους τριτέκνους και πολυτέκνους στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ  »

Η  ΕΝΩΣΗ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ  ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ   ύστερα από ενημέρωση των μελών  της για την άνιση συμπεριφορά προς τα στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ  που είναι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι και αφορά στη μη χορήγηση της τρίμηνης άδειας ανατροφής τέκνου με αποδοχές, σε αναλογική εφαρμογή του νόμου 3528/2007 (ΚΔΥ) που

δυστυχώς, για λόγους που δεν αντιλαμβανόμαστε  έως σήμερα, δεν υπήρξε η ανάλογη θετική ανταπόκριση  για την οριστική διευθέτησή του ζητήματος που έχει προκύψει  , για το λόγο αυτό ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι  αναλαμβάνουμε  τις παρακάτω πρωτοβουλίες, σε περίπτωση αρνητικής αντιμετώπισης από την υπηρεσία  προς το στέλεχος,  που αφορά τη  τρίμηνη άδεια ανατροφή τέκνου μετ’ αποδοχών στην περίπτωση γέννησης τρίτου (3ου) παιδιού και άνω, η Ένωση θα καλύπτει πλήρως τα δικαστικά έξοδα στο στέλεχος  που θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ταυτόχρονα θα προσφύγουμε  το Συνήγορο του Πολίτη για την αδικία που συντελείται  εις βάρος των στελεχών   του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ  .

Τέλος προκειμένου να αποφύγουμε αυτή τη διαδικασία καλούμε την ηγεσία να αποκαταστήσει την αδικία αναγνωρίζοντας την προσφορά των τριτέκνων-πολυτέκνων  στη Πατρίδα μας .

Είναι ανάγκη  σήμερα, περισσότερο από ποτέ  οι έννοιες της διοικητικής μέριμνας να είναι η βασική προτεραιότητα της ηγεσίας μας .

Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΜΒΥΣΗΣ Σαράντος                     ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης

Δείτε επίσης

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση

148 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 24-12-2023 η Χριστουγεννιάτική Εορτή για τους μικρούς μας φίλους που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.