17 Απριλίου 2015

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

ΕΠΛΣ Νοτίου Πελοποννήσου

Καλαμάτα 16 Απριλίου 2015                                          Αριθμ. Πρωτ. : 07 / 2015

 

ΘΕΜΑ: «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ »

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νότιου Πελοποννήσου παρακολουθώντας την διαδικασία των διαταγών μεταθέσεων του τελευταίου διαστήματος εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της, για τη διαδικασία που ακολουθείται . Παρατηρείται η κοινοποίηση διαταγών μεταθέσεων από το 2014 σε αντιδιαστολή με το Π.Δ Μεταθέσεων και συγκεκριμένα αρ.19 του ΠΔ 97/12 που προβλέπει κοινοποίηση εντός 15 ημερών από την υπογραφή των σχετικών πινάκων του συμβούλιου μεταθέσεων .

Ζητάμε από την ομοσπονδία να διαφυλάξει τους συναδέλφους και να ενεργοποιήσει άμεσα τους νομικούς συμβούλους της για κάθε νομική ενεργεία που απαιτείται για την απαρέγκλιτη εφαρμογή της νομιμότητας .

Τέλος για εμάς είναι κόκκινη γραμμή η υλοποίηση των μεταθέσεων του 2013, καθώς και η δικαίωση των στελεχών στο συμβούλιο προσφύγων για τις μεταθέσεις του 2014 αφού δεν ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία , η επιστροφή όλων των αποσπασμένων στις υπηρεσίες τους και επιτέλους το 2015 να τηρηθούν οι χρονικές περίοδοι που περιγράφονται στο Π.Δ έτσι ώστε να γίνει σωστός προγραμματισμός για το στέλεχος που θα μετακινείται.

Το Δ.Σ της ΕΝΩΣΗΣ μας είναι σε εγρήγορση και δηλώνουμε αποφασισμένοι να αντιδράσουμε για των συμφέρων των συναδέλφων μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΜΒΥΣΗΣ Σαράντος         ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης 

Δείτε επίσης

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση

112 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 24-12-2023 η Χριστουγεννιάτική Εορτή για τους μικρούς μας φίλους που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.