Προκλητική αδιαφορία στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Συμπληρώθηκαν 19 μήνες από την τελευταία σύγκληση έκτακτου συμβουλίου μεταθέσεων και στο διάστημα αυτό πολλά στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και οι οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας αναμένουν τη συνεδρίασή του, προκειμένου να εξετασθούν τα αιτήματα μετάθεσής τους σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Είναι σαφές ότι τα δεδομένα, που διαμορφώνονται εγκλωβίζουν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε μια κατάσταση μη διαχειρίσιμη, ενισχύουν την αναξιοκρατία, αποβαίνουν σε βάρος των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και δε συμβάλουν στην ορθή λειτουργία των υπηρεσιών και για τους λόγους αυτούς δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από την Ομοσπονδία μας.

Τα παραπάνω έχουμε κάνει γνωστά σε συναντήσεις μας με τη φυσική μας ηγεσία και έχουν αποτυπωθεί αναλυτικά στην από 22/11/2019 επιστολή μας.

Οφείλουν όλοι και κυρίως η φυσική μας ηγεσία να πάψει να εθελοτυφλεί απέναντι στα πραγματικά προβλήματα των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και να καλλιεργήσει το αίσθημα της δικαιοσύνης, της ισονομίας και της αξιοκρατίας.

ΖΗΤΑΜΕ την άμεση σύγκληση του έκτακτου συμβουλίου μεταθέσεων κάνοντας σαφές ότι η Ομοσπονδία μας δε θα γίνει συναυτουργός σε μη σύννομες ενέργειες ούτε θα συγκαλύψει ανήθικες πρακτικές και θα πράξει ό,τι είναι δυνατό ώστε να διαφυλαχθεί η αξιοκρατία και η ισονομία.

Δείτε επίσης

Βίντεο από την κατάσχεση ενενήντα ενός κιλών και έξι γραμμαρίων κοκαΐνης στον Πειραιά αξίας 4.000.000€ που εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες

874 Ογδόντα πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτική ουσία (κοκαΐνη) συνολικού μικτού βάρους ενενήντα ενός κιλών …