30 Ιανουαρίου 2020

Σε υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα η ΟΕΑ του Κ.Λ. Πειραιά | Βίντεο

Επίδειξη της Ομάδας Ειδικών Επιχειρήσεων / ΟΕΑ 1 του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, παρακολούθησε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, μαζί με τον αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο της ΟΛΠ Α.Ε – COSCO SHIPPING, Captain Weng Lin.
Το ένα από τα δύο σενάρια που πραγματοποιήθηκαν στον επιβατικό σταθμό κρουαζιέρας του ΟΛΠ, περιελάμβαναν τρομοκρατική ενέργεια στο εσωτερικό του σταθμού, με ενεργό σκοπευτή (active     shooter), ενώ το δεύτερο, σύλληψη και υφαρπαγή εν κινήσει σε κακοποιό υψηλού κινδύνου.
Μετά το πέρας της επίδειξης, τόσο ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης όσο και ο αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο της ΟΛΠ Α.Ε – COSCO SHIPPING, Captain Weng Lin δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την επιχειρησιακή ετοιμότητα της ομάδας εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή τους για τις ανάγκες του κλιμακίου.

Δείτε επίσης

Σύγκληση Ανώτατου Συμβουλίου Μεταθέσεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όταν λειτουργεί ως Συμβούλιο Προσφυγών

216 Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 14-09-2026 και ώρα 9:30 συγκαλείται το Ανώτατο Συμβούλιο Μεταθέσεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. …