5 Νοεμβρίου 2020

Νέα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού – COVID-19

Σε  συνέχεια  της  από  03/11/2020  ανακοίνωσής  μας και ενεργειών μας, σας  ενημερώνουμε  για  την  έκδοση  Γενικού Σήματος, σύμφωνα με το οποίο κατόπιν της δημοσίευσης της αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.69863/02-11-2020 Κ.Υ.Α και της έκδοσης για την επεξήγηση αυτής της αριθ.πρωτ.:ΔΙΔΑΔ/Φ.69/132/οικ.20413/03-11-2020 Εγκυκλίου ΥΠ.ΕΣ., τονίζονται τα ακόλουθα:

  • Σύμφωνα με το άρθρο 1 προβλέπεται η δυνατότητα εξ΄ αποστάσεως εργασίας στο 50% εφόσον συνάδει προς τη φύση των καθηκόντων. Ανωτέρω εργασία εγκρίνεται και καθορίζεται από Προϊσταμένους Υπηρεσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπως αυτοί προσδιορίζονται σύμφωνα με το άρθρο 4 του Π.Δ.80/2015 (Α΄153) και κατόπιν στάθμισης υπηρεσιακών αναγκών σύμφωνα με την αποστολή του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Το παραγόμενο έργο των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που θα παρέχουν εξ΄ αποστάσεως εργασία θα καταγράφεται σε σχετικό αρχείο που θα τηρείται στην Υπηρεσία τους σύμφωνα με τα οριζόμενα στη με ΩΠ:071402/10-20 Δ/γή Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.Π.
  • Σύμφωνα με το άρθρο 3 ο περιορισμός της κυκλοφορίας κατά τις νυχτερινές ώρες δεν αφορά στα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους, ως εκ τούτου η με ΩΠ:270958/10-20 Δ/γή Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.Π. παύει να ισχύει.
  • Η χορήγηση άδειας ειδικού σκοπού διενεργείται σύμφωνα με την ΩΠ:071402/10-20 Δ/γή Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.Π.
  • Θα πρέπει να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη μείωση του συγχρωτισμού και την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων μεταξύ των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με σκοπό την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας.

 

Δείτε επίσης

Αναλυτικοί πίνακες μετά τις αλλαγές στο μισθολόγιο

2.593 Σε συνέχεια της ανακοίνωσής μας για τα νέα μισθολογικά δεδομένα, σας παραθέτουμε αναλυτικούς πίνακες. …