29 Ιουνίου 2021

Eκδήλωση αποφοίτησης επιτυχόντων του 30ου Σχολείου Ειδικών Αποστολών ΛΣ (ΣΕΑΛΣ)

Πραγματοποιήθηκε χθες στον αίθριο χώρο του ΥΝΑΝΠ, η τελετή αποφοίτησης των δεκαπέντε πέντε (15) επιτυχόντων του 30ου Σχολείου Ειδικών Αποστολών ΛΣ (ΣΕΑΛΣ).

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. επανειλημμένως είχε τονίσει την ανάγκη ένταξης νέων στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στα Κλιμάκια Ειδικών Αποστολών/ΛΣ. Η μετά από οκτώ (8) χρόνια, ολοκλήρωση ενός ΣΕΑΛΣ και η ένταξη 14 νέων στελεχών σε στα ΚΕΑ/ΛΣ δεν καλύπτει ούτε στο ελάχιστο τις πραγματικές ανάγκες και ήδη έχουμε λάβει τη διαβεβαίωση οτι θα δρομολογηθεί η διενέργεια του 31ου ΣΕΑΛΣ.

Ο Πρόεδρος ΠΟΕΠΛΣ Τσιάνος Παναγιώτης και ο Αντιπρόεδρος ΠΟΕΠΛΣ και Πρόεδρος ΕΠΛΣΑΠ Κουζής Βασίλειος παρέστησαν στην εκδήλωση αποφοίτησης 30ου ΣΕΑΛΣ

Υπενθυμίζουμε ότι, τα στελέχη των ΚΕΑ/ΛΣ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και του μεταναστευτικού φαινομένου.

Τα νέα στελέχη των ΚΕΑ/ΛΣ  έχοντας λάβει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση θα ενισχύσουν το σύνθετο έργο του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αντιμετωπίζοντας τις νέες προκλήσεις και κινδύνους.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

 

 

Επιστολή της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με θέμα:

Άμεση έναρξη Σχολείου Ειδικών Αποστολών Λιμενικού Σώματος (Σ.Ε.Α.Λ.Σ.)

 

Δηλώσεις πρόεδρου Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με αφορμή τις δεσμεύσεις Πλακιωτάκη για το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 

Δείτε επίσης

Ορθή επανάληψη από ΓΔΟΥ/ΔΟΔ/Τμ. Μισθοδοσίας περί αποζημίωσης πενθημέρων

2.187 Σε συνέχεια της από 5/4/2024 ανακοίνωσής μας (εδώ) αναφορικά με το ΑΠ: 2822.302/23392/2024/01-04-2024 Γενικό …