1 Νοεμβρίου 2021

Χαιρετισμός Προέδρου Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο 31ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Τσιάνος Παναγιώτης στον χαιρετισμό του κατά το επίσημο μέρος του 31ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ.  τόνισε ότι «ο αγώνας, που δίνουμε είναι κοινός όπως και πολλά από τα προβλήματα, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.»

«Η συζήτηση γύρω από όσα απασχολούν και διεκδικούν οι εργαζόμενοι στα Σ.Α. και τις Ε.Δ. είναι μια συζήτηση, που αφορά το σύνολο της κοινωνίας. Και αυτό διότι η ασφάλεια αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση ελευθερίας και δημοκρατίας και απαραίτητη σε κάθε μορφή κοινωνικής δραστηριότητας» και συνέχισε «Με τους κινδύνους στην ασφάλεια όχι μόνο να μην έχουν απαλειφθεί αντιθέτως να έχουν αυξηθεί, οι υπηρετούντες στα Σ.Α. και τις Ε.Δ. θωρακίζουμε καθημερινά την εσωτερική ασφάλεια υπηρετώντας αδιάκοπα το κοινό καλό ενώ αντιμετωπίζουμε και τις εξωτερικές απειλές και προκλήσεις, που δέχεται η πατρίδα μας.»

Απευθυνόμενος στους συναδέλφους της Ελληνικής Αστυνομίας, σημείωσε: «Τις Ομοσπονδίες μας τις διακρίνουν ισχυροί δεσμοί συνεργασίας και κοινοί αγώνες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και γι’ αυτό το λόγο έχουμε αναπτύξει εδώ και χρόνια ένα ισχυρό κοινό μέτωπο. Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Αυτό, που έτσι κι αλλιώς κάνουμε τόσα χρόνια ήρθε η ώρα να εκφραστεί με τη δημιουργία της συνομοσπονδίας.»

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. μετέφερε τη στήριξη των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στους Έλληνες Αστυνομικούς, που καθημερινά φέρνουν σε πέρας μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή.

Δείτε επίσης

Συλλυπητήρια για την απώλεια συναδέλφου

1.036 Έφυγε από τη ζωή, ο συνάδελφός μας Σημαιοφόρος Λ.Σ. Σταυρινός Βασίλειος. Ο Βασίλης, υποδειγματικό …