16 Απριλίου 2022

Σημαντική διάκριση για τον Επικελευστη Λ.Σ. Μπολουδακη Παναγιωτη

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου 2022 στο Τυμπακι Ηρακλειου Κρητης ελαβε χώρα το Πανελληνιο Πρωταθλημα Ατόμων με ειδικές Ανάγκες καθως και το Ευρωπαϊκό κυπελλο Festos European Paracycling Cup.

Στην αποστολή του Αριωνα Χάνει συμμετειχε ο δικος μας Επικελευστης Λ.Σ. Μπολουδακης Παναγιωτης του Κ.Λ.Χανιων., πατερας 5 ανηλικων τεκνων.

Συνεχιζοντας την σταθερή ανοδική του πορεία ο αθλητής μας επιδεικνύοντας υψηλό κοινωνικό ήθος και αστειρευτη δύναμη ψυχής ανέλαβε την υποχρέωση να οδηγήσει τον τυφλο αθλητη Γεωργιο Πετρακη στην 3η θέση του Πανελληνιου Πρωταθληματος αλλά και την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό κυπελλο στον αγώνα δρόμου 90 χλμ. Ο αθλητης μας είχε την θέση πιλοτου στο ειδικά διαμορφωμένο ποδήλατο tandem, οδηγωντας ασφαλως τον τυφλο αθλητη στην 3η θέση ανάμεσα σε 8 αντιπαλους.

Για ακόμα μια φορά ο αθλητης μας, μας έκανε περήφανους ολους στο Σώμα.

Συγχαρητήρια σον Παναγιωτη για την επιτυχία του και την αστειρευτη δύναμη ψυχής που επιδεικνύει καθώς το ήθος του αλλά και οι πράξεις του αρμοζουν στο εν γενει κοινωνικό πρόσωπο του Λ.Σ.

Δείτε επίσης

Τι λένε οι Λιμενικοί που έσωσαν τους ναύτες που έπεσαν στο λιμάνι του Πειραιά | Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA «Live News» στις 29/9/23

2.685 Πειραιάς: Έτσι σώθηκαν οι ναύτες που έπεσαν στο λιμάνι – Τι λένε οι Λιμενικοί …