29 Ιανουαρίου 2023

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Λ.Σ. Ανατολικής Κρήτης

Μετά από πρόσκληση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης κλιμάκιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. αποτελούμενο από τον Προέδρο Τσιάνο Παναγιώτη, τον Γενικό Γραμματέα Δροσόπουλο Αλέξανδρο, τον Ταμία Γαλάνη Χρήστο και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Ζυγούρη Νικόλαο παραβρέθηκε την 27/01/23 στις εργασίες της 17ης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης.

Κατά τις εργασίες ακούστηκαν όλες οι απόψεις και καταγράφηκαν οι προβληματισμοί και οι προτάσεις των μελών της Ένωσης με το μήνυμα της Γ.Σ. να είναι η διατήρηση του ενωτικού πνεύματος, της σύμπνοιας και της συμπόρευσης κάτι που ενισχύθηκε και με την παρουσία της ΕΠΛΣ Δυτικής Κρήτης με τον πρόεδρο Κατσικανδαράκη Βασίλειο και το μέλος του ΔΣ Παττακό Κυριάκο.

Στο περιθώριο της επίσκεψής μας πραγματοποιήθηκαν εθιμοτυπικές επισκέψεις στη Διοικητή της 7ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Πλοίαρχο ΛΣ Χασιώτη Δήμητρα και στον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου Πλοίαρχο ΛΣ Δουβή Ευθύμιο, οι οποίοι ακολούθως τίμησαν με την παρουσία τους τη Γενική Συνέλευση.

Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΛΣ Ανατολικής Κρήτης και όλους τους συναδέλφους για τη θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία.

Δείτε επίσης

Συνάντηση συνδικαλιστικών φορέων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ με τον Πρόεδρο του ΜΤΝ

1.068 Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού Αντιναύαρχο (ε.α.) ΠΑΠΠΑ Βελισσάριο ΠΝ πραγματοποίησε μεικτή αντιπροσωπεία …