29 Ιανουαρίου 2023

Ενωτικό κλίμα στη γενική συνέλευση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης

www.cretalive.gr

Σε κλίμα σύμπνοιας και συμπόρευσης η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης πραγματοποίησε την 17η γενική συνέλευση εκλογοαπολογιστικού περιεχομένου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση, «ανταλλάχθηκαν απόψεις, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το προσωπικό, εκφράστηκαν αγωνίες, ενώ κατατέθηκαν  αρκετές προτάσεις,  οι οποίες καταγράφηκαν προκειμένου να εισαχθούν στο πλαίσιο διεκδικήσεων και στρατηγικής τόσο της Ένωσης, όσο και της  ΠΟΕΠΛΣ στην οποία ανήκουμε».

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Λιμενεργατών του ΟΛΗ και την τίμησαν με την παρουσία τους, όπως επισημαίνεται,  η Διοικήτρια της 7ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΧΑΣΙΩΤΗ Δήμητρα, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΔΟΥΒΗΣ Ευθύμιος, αντιπροσωπία της ΠΟΕΠΛΣ αποτελούμενη από τον Προέδρο ΤΣΙΑΝΟ Παναγιώτη, τον Γενικό Γραμματέα ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟ Αλέξανδρο, τον Ταμία ΓΑΛΑΝΗ Χρήστο, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων ΖΥΓΟΥΡΗ Νικόλαο και αντιπροσωπία από την Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Δυτικής Κρήτης, αποτελούμενη από τον πρόεδρο ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗ Βασίλειο και το μέλος του ΔΣ ΠΑΤΤΑΚΟ Κυριάκο.

Στο περιθώριο της συνέλευσης το σωματείο έκοψε τη βασιλόπιτα και  στον τυχερό που έπεσε το φλουρί, δόθηκε ένα ρολόι προσφορά του χρυσοχοείου ‘’Στειακάκη’’.

Το απερχόμενο Δ.Σ. εύχεται ολόψυχα στον καθένα μέλος της ΕΠΛΣΑΚ μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και προκοπή τόσο Υπηρεσιακή όσο και Προσωπική». 

Να σημειωθεί ότι αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, όπως προαναφέρθηκε, μαζί με τους προέδρους των Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης αλλά και μέλη των συμβουλίων, πραγματοποίησαν εθιμοτυπικές επισκέψεις τόσο στο λιμενάρχη Ηρακλείου κ. Δουβή όσο και στη νέα Διοικήτρια της 7ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ., πλοίαρχο Δ. Χασιώτη, στην οποία ευχήθηκαν για τα νέα της καθήκοντα και εξέφρασαν την ευχή να έχουν μία αγαστή συνεργασία των συνδικαλιστικών σωματείων με την Περιφερειακή διοίκηση, με στόχο τον σεβασμό στην άσκηση του θεσμοθετημένου ρόλου τους  στην εκπλήρωση της αποστολής του Λιμενικού Σώματος.

 

Δείτε επίσης

Σύγκληση Ανώτατου Συμβουλίου Μεταθέσεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όταν λειτουργεί ως Συμβούλιο Προσφυγών

25 Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024 και ώρα 10:00 συγκαλείται το Ανώτατο …