28 Φεβρουαρίου 2023

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στην εκδήλωση της ΕΠΛΣ ΒΔ Ελλάδος στην Κέρκυρα

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΕΠΛΣ Βορειοδυτικής Ελλάδος, κλιμάκιο της Ομοσπονδίας μας αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Τσιάνο Παναγιώτη, τον Α’ Αντιπρόεδρο Κουζή Βασίλειο, τον Β’ Αντιπρόεδρο Σφακιανάκη Γεώργιο, τον Ταμία Γαλάνη Χρήστο και τον Υπεύθυνο Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων Ζυγούρη Νικόλαο παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης στην Κέρκυρα.

Στο περιθώριο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Διοικητή της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. Πλοίαρχο ΛΣ κ. Κοντοστέργιο Ιωάννη, τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας Αντιπλοίαρχο ΛΣ κ. Κορίζη Κωνσταντίνο, με τη Λιμενάρχη Πρέβεζας κα Μαργέλη Σταματία και με συναδέλφους της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. και των παραπάνω Λιμενικών Αρχών.

Κατά την εκδήλωση στην Κέρκυρα ο Πρόεδρος της Ένωσης και Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Δροσόπουλος Αλέξανδρος δήλωσε ότι η Ένωση προχωράει με ενότητα και θα είναι δίπλα στους συναδέλφους προσπαθώντας να επιλυθούν τα προβλήματα, που τους απασχολούν.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι τέτοιες εκδηλώσεις συντελούν στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων και αυτό είναι σημαντικό καθώς η ενότητα αποτελεί βασικό συστατικό στην κοινή προσπάθεια επίτευξης των διεκδικήσεών μας ως Λιμενικοί.

Τέλος, συμφωνήθηκε να οργανωθεί μια από κοινού περιοδεία της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και της ΕΠΛΣΒΔΕ στις Λιμενικές Αρχές και υπηρεσίες της Ένωσης.

Δείτε επίσης

Συνάντηση συνδικαλιστικών φορέων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ με τον Πρόεδρο του ΜΤΝ

1.047 Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού Αντιναύαρχο (ε.α.) ΠΑΠΠΑ Βελισσάριο ΠΝ πραγματοποίησε μεικτή αντιπροσωπεία …