Ενημερωτική επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Στυλίδας

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των συναδέλφων μας, κλιμάκιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. από κοινού με την Ε.Π.Λ.Σ. Θεσσαλίας – Φθιώτιδας – Β. Σποράδων επισκέφθηκε χθες το Λιμεναρχείο Στυλίδας.

Τηρώντας τη δέσμευσή μας ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε δίχως εκπροσώπηση κανένα συνάδελφο και ότι δεν θα επιτρέψουμε τον κατακερματισμό και την αποδυνάμωση του συνδικαλιστικού κινήματος, ενημερώσαμε τους συναδέλφους για όλα τα τρέχοντα θέματα και τις εξελίξεις σχετικά με αυτά και καταγράψαμε τα προβλήματα προκειμένου να αναδειχθούν και να επιδιώξουμε να επιλυθούν.

Οι Λιμενικές Αρχές Φθιώτιδας έχουν πλέον έγκυρη ενημέρωση για τα ζητήματα που τους απασχολούν, συντάσσονται με το σύνολο των συναδέλφων τους, συμβάλλοντας σε μια συλλογική προσπάθεια, η οποία θα αποβλέπει στο γενικότερο συμφέρον των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και όλοι μαζί αποστρεφόμαστε τη διάσπαση και τη νόθευση της εκπροσώπησης με καταχρηστικές πρακτικές.

Ευχαριστούμε τον Λιμενάρχη Πλοίαρχο ΛΣ  κ. Βέτσικα Ευθύμιο και όλους τους συναδέλφους μας για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία.

Δείτε επίσης

Συνάντηση Ε.Π.Λ.Σ. Κυκλάδων με στρατιωτική ηγεσία Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

163 Τη Δευτέρα 20-11-2023 αντιπροσωπεία της Ένωσής μας πραγματοποίησε συνάντηση στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τον …