11 Ιουλίου 2023

ΕΠΛΣ Κυκλάδων: Ματαιόπονη προσπάθεια δημιουργίας επίπλαστης πραγματικότητας από την ΠΟΛ

Με έκπληξη και αισθήματα θυμηδίας, γίναμε αποδεκτές πληροφορίας  ότι εν μέσω τουριστικής περιόδου, όπου το σύνολο των υπηρετούντων στις Κυκλάδες συναδέλφων παρέχει και την τελευταία ικμάδα των δυνατοτήτων του, καθημερινά και αδιάλειπτα, προκειμένου ανταποκριθεί επιτυχώς στα απαιτητικά καθήκοντα του, κάποιοι συνδικαλιστικοί «παράγοντες», ως μεσσίες, «δήλωσαν» την παρουσία τους στο Λιμεναρχείο Θήρας, αγωνιώντας δήθεν για τα προβλήματα των στελεχών.

Στην ανακοίνωση δε, που εξεδόθη από την “πολλά υποσχόμενη” Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (Π.Ο.Λ), παρετέθη τεχνηέντως και φωτογραφικό υλικό, στο οποίο αποτυπώνονται στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θήρας, σε μια καταφανή και ματαιόπονη προσπάθεια δημιουργίας επίπλαστης πραγματικότητας, ήτοι υποτιθέμενου “ρεύματος” στήριξης των δράσεων της Π.Ο.Λ, γεγονός που ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχει, διότι οι συνάδελφοι που εμφαίνονται στο φωτογραφικό υλικό,(εκτός του κ. Σιγάλα),καμία σχέση δεν έχουν με την νεοσύστατη ένωση ,ούτε είναι εγγεγραμμένα μέλη αυτής.

Εν τοιαύτη περιπτώσει, εμφατικά δηλώνουμε, ότι ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων διαχρονικά και ουσιωδώς  στεκόμαστε σθεναρά στο ύψος των περιστάσεων, διεκδικώντας και υποστηρίζοντας με ευθύνη και στοχοπροσήλωση κάθε δίκαιο αίτημα των συναδέλφων που υπηρετούν στις Κυκλάδες, αφήνοντας την αξιολόγηση του έργου μας σε όλους όσους καλοπροαίρετα και καλόπιστα παρακολουθούν την δράση μας. Οποιαδήποτε άλλη, συνδικαλιστική  φωνή, προσπαθήσει να υποκαταστήσει τον συνδικαλιστικό μας φορέα, νομοτελειακά και μοιραία θα οδηγηθεί στην αποτυχία.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ  Ιωάννης               ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ  Χρήστος

Δείτε επίσης

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε.: Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση με τον ΥΦ.Υ.ΝΑ.Ν.Π. κ. ΠΑΠΠΑ Ιωάννη

93