7 Δεκεμβρίου 2023

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : Αρχικελευστής Λ.Σ. ΤΑΤΣΑΚΗΣ Σωτήριος: ΠΑΡΩΝ

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου την 06/12/2009 και περί ώρα 19:30 «έφυγε» εκτελώντας υπηρεσία τιμώντας πάντα τον Στρατιωτικό όρκο που είχε δώσει, ο Αρχικελευστής Λ.Σ. ΤΑΤΣΑΚΗΣ Σωτήριος.

«Έφυγε» εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία στην πύλη του νέου Λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας, όντας επιφορτισμένος με τον έλεγχο, κυρίως, των εισερχομένων οχημάτων (ιχ και φ/γ) αλλά και ατόμων και συγκεκριμένα την ώρα που επρόκειτο να διενεργηθεί έλεγχος σε φορτηγό στην πύλη του Λιμένα.

Γεννημένος το 1972 στη Φασκομηλιά Θεσπρωτίας, κατετάγη στο Λιμενικό Σώμα το 1997 και υπηρετούσε στο Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών Ηγουμενίτσας.

Ο Σωτήρης εκτελούσε πάντα με ζήλο, φιλότιμο, αυταπάρνηση το καθήκον του και ήταν πάντα από τους πρώτους όποτε χρειαζόταν και όλοι όσοι είχαμε την τιμή, όπως και ο γράφων, να τον γνωρίσουμε αλλά και να συνυπηρετήσουμε μαζί, μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε.

Η καλοσύνη του, η εμπειρία του, η Συναδελφικότητα του, η φιλία του, ο καλός χαρακτήρας του, ο χαβαλές και το χαμόγελό του είναι πράγματα που μας λείπουν ΑΛΛΑ περισσότερο μας λείπει ο ΙΔΙΟΣ. 

Φίλε Σωτήρη μπορεί το ΠΠΛΣ 930 όπως και μία οδός στην Ηγουμενίτσα να έχουν το όνομα σου και να σε θυμίζουν αλλά, δυστυχώς, δεν μπορούν να σταθούν στην θέση σου. 

Χάρισες στην Πατρίδα μας, όντας πιστός στο καθήκον και τον Στρατιωτικό όρκο, το πολυτιμότερο αγαθό που δίνεται σε άνθρωπο, αυτό της ζωής. 

Είσαι πλέον στο Πάνθεον των ΗΡΩΩΝ.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.

                                                                                                ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Δείτε επίσης

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε.: Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση με τον ΥΦ.Υ.ΝΑ.Ν.Π. κ. ΠΑΠΠΑ Ιωάννη

93