11 Μαρτίου 2024

Συνάντηση με τον νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Βόλο

Προς: 1. Στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Υπηρετούντα σε Λιμενικές Αρχές Ένωσής μας.

  1. Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Θέμα: «Συνάντηση με τον νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Βόλου»

Συνάντηση με το νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Βόλου, ΤΣΙΚΛΟ Ι. Δημήτριο Πλοίαρχο Λ.Σ. πραγματοποίησε σήμερα 11 Μαρτίου 2024 το Δ.Σ. της Ένωσής μας με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του και προκειμένου να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο δύσκολό έργο του.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, που έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, αρχικά τέθηκαν από την Ένωσή μας τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει το Προσωπικό του Κ.Λ. Βόλου και των υπαγόμενων Τμημάτων του, ενώ στη συνέχεια ζητήθηκε η συνδρομή του νέου Κεντρικού Λιμενάρχη, προκειμένου να επιτευχθούν, κατά το καλύτερο δυνατό, οι στόχοι της Ένωσης μας για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του Προσωπικού αλλά και την καλύτερη λειτουργία των Υπηρεσιών. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της αύξησης των οργανικών θέσεων του Κ.Λ. Βόλου και του Γ΄ Λ/Τ Αμαλιάπολης, καθώς και στην επιτακτική ανάγκη επαναλειτουργίας της Λιμενικής Αρχής Αγίου Ιωάννη Μουρεσίου, που με ιδιαίτερο αγώνα η Ένωση μας πέτυχε την έγκριση της σκοπιμότητας από το Σ.Ε.Σ.

Λαμβάνοντας το μήνυμα για μία νέα πνοή διοίκησης, γεγονός που ήταν αναγκαίο στις Υπηρεσίες της περιοχής μας,  δηλώνουμε πως η Ένωσή μας, θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο του, πάντα προς όφελος των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και των Υπηρεσιών τους.

 

Δείτε επίσης

Λιμενοφύλακας Μαρίνος Ζαμπάτης | Σαν σήμερα «πεσών στο καθήκον»

875 Ήταν ξημερώματα της 27ης Απριλίου 1997, τότε που ο Μαρίνος Ζαμπάτης, στα 25 του …