19 Μαΐου 2024

Στην Αθήνα το 25ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος

Σύνταξη

Από 18 έως 20 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το 25ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος [Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.]

Την επίσημη έναρξη του Συνεδρίου, το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα 17:00, έχουν προσκληθεί να χαιρετίσουν η πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μέλη της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα προεδρεία των Ομοσπονδιών και Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και πολιτικά πρόσωπα.

Κατά το επίσημο μέρος, το οποίο θα συντονίσει η δημοσιογράφος Νία Αβδελλή, θα παρουσιαστεί η έκδοση της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με τίτλο «Το χρονικό του Συνδικαλιστικού κινήματος των Λιμενικών», στην οποία αναδεικνύεται η απαρχή του συνδικαλισμού στο Λιμενικό Σώμα, στο μακρινό 1989, περιγράφεται η μετάβασή του στον 21ο αιώνα, οριοθετούνται οι τομές και οι συνέχειες αυτής της πορείας σε συνάρτηση με τα ιστορικά γεγονότα της κάθε συγκυρίας και απεικονίζεται η σημερινή μορφή της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Στη συνέχεια των εργασιών, οι σύνεδροι από όλη την επικράτεια θα τοποθετηθούν με σκοπό να συνδιαμορφωθεί το νέο Πρόγραμμα Δράσης της Ομοσπονδίας και θα καθοριστεί ο στρατηγικός σχεδιασμός για την επίτευξη των διεκδικήσεων των στελεχών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Δείτε επίσης

Νέος Υφυπουργός Ναυτιλίας ο Στέφανος Γκίκας

592 Ανακοινώθηκε από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης. Νέος Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής …