3 Αυγούστου 2018

Απόσπαση στελέχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από άλλη εποχή.

Η Ομοσπονδία με έκπληξη ενημερώθηκε για την πραγματοποίηση απόσπασης στελέχους από την Κεντρική υπηρεσία εν μια νύχτα, με αφορμή την πλημμελή άσκηση καθηκόντων του, ως προς τον προβλεπόμενο χαιρετισμό στον κύριο Υπουργό.

Αν αυτό έχει έστω και ένα ψεγάδι αλήθειας, τότε με την ανοχή του αριστερού Υπουργού και φυσικά την υπογραφή του, δημιουργούνται συνθήκες ακραίων συμπεριφορών εις βάρος των συναδέλφων, που θυμίζουν άλλες εποχές.

Και αυτό δεν θα γίνει ανεκτό.

Επανερχόμαστε ειδικά στις  διατυπωμένες αντιρρήσεις μας σε συγκεκριμένα άρθρα του νόμου 4505/17 που αφορούν τις μεταθέσεις και ζητάμε μια γενναία πολιτική πρωτοβουλία από την Κυβέρνηση για ένα δίκαιο διάταγμα μεταθέσεων που θα αντιμετωπίζει όλα τα στελέχη, ισότιμα, ισόνομα και με πλήρη διαφάνεια, χωρίς τα δεσμευτικά πλαίσια του νόμου που βρίσκονται σε αντιδιαστολή με αυτές τις αρχές.

Προς ενημέρωση, από το νόμο 4504/2017 και τα άρθρα του που αφορούν τις μεταθέσεις, το μοναδικό άρθρο που είχε άμεση ισχύ είναι η τελική υπογραφή από τον κύριο Υπουργό των μεταθέσεων – αποσπάσεων – διαθέσεων στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., υποβαθμίζοντας το ρόλο του Αρχηγείου και αναβαθμίζοντας τον Κύριο Υπουργό σε Αρχιναύαρχο.

Δείτε επίσης

Ακρόαση Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής

297 Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. μετά την απόφαση, που έλαβε η Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής …

8 comments

  1. Τα μάτια σου τ’ανοιγεις εκει που θέλεις εσυ τελικά ντεμι-αριστερέ του μαιασς!! Δες το χάος που δημιουργήσατε εσείς και οι ψεύτο-σύντροφοι σας.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!Ο κόσμος σας βλέπει..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.