6 Μαρτίου 2013

Επιτυχίες στο 2ο Παννελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκράτιου αθλήματος.

Η Ομάδα του Ανθ/στη Μάνου Βασιλέιου που υπηρετεί στο Λ/Σ Γλώσσας Σκοπέλου συμμετείχε στο 2ο Παννελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου αθληματος στην Λαμία της Φθιώτιδος με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Οι 6 αθλητές του που αγωνίσθηκαν στον ΑΓΩΝ (επαφή χωρίς πυγμές στο πρόσωπο) και στον ΠΛΗΡΗ ΑΓΩΝ (πλήρης επαφή), κατάφεραν να αποσπάσουν 7 μετάλλια – 4 χρυσα, 2 ασημένια -1 χάλκινο.

Μεταξύ των αθλητών του και η Λ/Φ Μαρία Παπαδοπουλου που υπηρετεί στο Λ/Σ Γλώσσας Σκοπέλου στον πρώτο της αγώνα παγκρατίου με πάλη σε συνδυασμό με λακτίσματα και πυγμές στον ΠΛΗΡΗ ΑΓΩΝ όπου στον ποιο συγκλονιστικό τελικό της διοργάνωσης κατέκτησε την 2η Πανελλήνια θέση και το Ασημένιο μετάλλιο.

Η Μαρία Παπαδοπούλου στοχεύοντας στις διοργανώσεις ΜΜΑ (αγώνες στο κλουβί) ξεκίνησε ήδη σκληρή προετοιμασία μέσα απ τον πρόγονο όλων των μεικτών μαχητικών τεχνών το Αρχαιοελληνικό Παγκράτιο. Μπροστά της έχει επίσης το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Grappling στην Ουγγαρία τον Μάρτη και το Παγκόσμιο στον Καναδά.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους συναδέλφους.

 

Δείτε επίσης

Σύγκληση Ανώτατου Συμβουλίου Προσφυγών

229 Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 02 Μαρτίου 2026 και ώρα 09:00 συγκαλείται το Ανώτατο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.