1 Σεπτεμβρίου 2017

Επίσκεψη προέδρου ΕΠΛΣ ΝΔΕ στην αρμόδια Υπηρεσία του ΥΝΑΝΠ σχετικά με την μεταστέγαση του Λ/Τ Πλατυγιαλίου

Μετά από έγγραφο που απέστειλε η Ένωσή μας την 30-08-2017 στην ΔΙΛΙΚΥΠ σχετικά με την μεταστέγαση του Λ/Τ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙΟΥ σε ακατάλληλο κτίριο στην Πόλη του Αστακού, ο πρόεδρος του Δ.Σ ΚΩΣΤΑΚΗΣ Μιχαήλ  επισκέφτηκε σήμερα την ανωτέρω Υπηρεσία του Υπουργείου μας και συνομίλησε με την αρμόδια υπάλληλο που χειρίζεται το θέμα για το πολύ σοβαρό θέμα που έχει προκύψει.

Η αρμόδια υπάλληλος μας ενημέρωσε ότι τόσο το έγγραφο που της υποβάλλαμε, όσο και οι φωτογραφίες που αποστείλαμε ήταν διαφωτιστικές για την οπτικά κάκιστη κατάσταση που βρίσκεται το υπό παραχώρηση οίκημα και μας καθησύχασε ότι ουδεμία μεταστέγαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί χωρίς στο συγκεκριμένο οίκημα να γίνουν όλες οι προβλεπόμενες επισκευές και χωρίς να λάβει τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά (στατικότατα του κτιρίου, πυρασφάλειας, υγιεινής κ.τ.λ).

Η εξέλιξη της υπόθεσης μας δημιουργεί μεγάλη ανακούφιση διότι εκτιμούμε ότι είναι απίθανο το εν λόγω οίκημα λόγω της παλαιότητας, να κατορθώσει να συγκεντρώσει τις προϋποθέσεις στέγασης του Λιμενικού Τμήματος Πλατυγιαλίου.

«ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ»

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ 

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ       

        ΚΩΣΤΑΚΗΣ Μιχαήλ                                       ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος

 

Δείτε επίσης

Ε.Π.Λ.Σ Δυτικής Κρήτης: Τελετή παράδοσης – παραλαβής Κ.Λ. Χανίων

78  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.