8 Ιουλίου 2013

Αγώνες πάλης Ε.Δ. & Σ.Α. 2013

Πραγματοποιήθηκαν την 07/07/2013 οι Αγώνες Πρωταθλήματος Πάλης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έτους 2013 που διεξήχθησαν στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης (Άνω Λιόσια, με μέριμνα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη συνδρομή του ΓΕΕΘΑ/ΓΡΑΜ.ΑΣΑΕΔ.

Στους αγώνες, το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή κατέκτησε ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο, με αρχηγό ομάδας την Επστή Λ.Σ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ Μ. – Γ.Τ και προπονητή τον Αρχστή Λ.Σ ΒΑΒΙΛΗ Αθ.

Οι αγώνες αποτέλεσαν επίσημη εκδήλωση για το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή και είχαν ως σκοπό και βασική επιδίωξη την ευγενή άμιλλα, το αγωνιστικό πνεύμα και την προβολή του επιτελούμενου έργου στον τομέα του αθλητισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων και οι συμμετέχοντες αθλητές – στελέχη του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ.:

Κστής Λ.Σ ΓΚΙΚΑΣ Χρ. : 1η θέση στα 66 κ. ελληνορωμαϊκής πάλης (Χρυσό μετάλλιο)

Αρχ/στής Λ.Σ ΒΑΒΙΛΗΣ Αθ.: 2η θέση στα 66 κ. ελληνορωμαϊκής πάλης (Αργυρό Μετάλλιο)

Επίσης στους αγώνες συμμετείχαν οι :

Επστής Λ.Σ ΚΑΤΑΚΑΛΟΣ Δ. στα 74 κ. ελευθέρα πάλη και

Επστής Λ.Σ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ Δ. στα 96 κ. ελευθέρα πάλη

 

Δείτε επίσης

Σύγκληση Ανώτατου Συμβουλίου Προσφυγών

222 Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 02 Μαρτίου 2026 και ώρα 09:00 συγκαλείται το Ανώτατο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.