10 Νοεμβρίου 2017

Πρόταση εκπροσώπου Λ.Α.Π.Λ.Σ.

ΠΡΟΣ:  1- Δ.Σ. ΠΟΕΠΛΣ

                                                                                                  2- Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

 

 ΘΕΜΑ: “Πρόταση εκπροσώπου Λ.Α.Π.Λ.Σ.”

 

  Σας ενημερώνω ότι την 01/11/2017 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της επιτροπής διαχείρισης του Λ.Α.Π.Λ.Σ.

  Ικανοποιήθηκαν σχεδόν στο σύνολο τους όλα τα αιτήματα των Συναδέλφων- Μετόχων του Λ.Α.Π.Λ.Σ. με ομόφωνες αποφάσεις της ανωτέρω επιτροπής. Όλες οι αποφάσεις πάρθηκαν κατόπιν εμπεριστατωμένων απόψεων της επιτροπής , αλλά και έλεγχου των δικαιολογητικών που υπέβαλλαν οι Συνάδελφοι – Μέτοχοι.

 Εδώ θα ήθελα να επισημάνω την συστηματική προετοιμασία της επιτροπής από την Γραμματέα της Ανθρ/χου Λ.Σ.(ΤΠ) ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Φωτεινή.

Όμως επειδή από την ενημέρωση που είχα , διαπιστώθηκε ότι το ταμείο του Λ.Α.Π.Λ.Σ.  αυτή τη στιγμή έχει αποθεματικό και επειδή έχουν καλυφτεί όλες οι ανάγκες των Συναδέλφων – Μετόχων θεωρώ ότι πρέπει να ανοίξει το θέμα τροποποίησης του Λ.Α.Π.Λ.Σ. έτσι ώστε το ταμείο να είναι αποδοτικότερο σε πιο πολλά Μέλη του.

 

Μάκης Μπατσομίτης

Εκπρόσωπος Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο Λ.Α.Π.Λ.Σ. 

Δείτε επίσης

Άμεση εναρμόνιση του θεσμικού πλαισίου για την κατοχύρωση της ισόβιας τριτεκνικής ιδιότητας

216 Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών της Γραμματείας Γυναικών της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και μετά από γόνιμη συνεργασία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.