12 Ιουλίου 2018

ΕΠΛΣ Ανατολικής Κρήτης – Επανενεργοποίηση ΣΕΑΛΣ

Μετά την αποφοίτηση των νέων συναδέλφων από τη σχολή Λ/Φ οι οποίοι όλοι είχαν ως κύριο προσόν κατάταξης αυτό των ειδικών δυνάμεων, είναι επιτακτική ανάγκη η επανενεργοποίηση του Σχολείου Ειδικών Αποστολών Λιμενικού Σώματος (Σ.Ε.Α.Λ.Σ.) προκειμένου ενισχυθούν τα Κλιμάκια Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ). Ακόμη επιτακτική είναι και η ανάγκη ενίσχυσης των Ειδικών Μονάδων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΜΥΑ – ΥΣΔ).

Να επισημάνουμε για μια ακόμα φορά ότι ο μέσος όρος ηλικίας των υπηρετούντων σε Κλιμάκια Ειδικών Αποστολών και γενικότερα στις Ειδικές Μονάδες του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. είναι άνω 40 ετών.

Για τα προαναφερόμενα ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης είχαμε τοποθετηθεί με παλαιότερες ανακοινώσεις.

Επίσης θέλουμε να επανέλθουμε στο θέμα της στελέχωσης των υπηρεσιών ανά την επικράτεια που στερούνται  Αστυνομικού Σκύλου Ανίχνευσης Εκρηκτικών υλών – ναρκωτικών ουσιών και να επαναλάβουμε ότι, κρίνεται αναγκαία για ευνόητους λόγους τους οποίους έχουμε αναλύσει κατά το παρελθόν, η άμεση επίλυση αυτού του τόσο σοβαρού προβλήματος.

 

                     Για το  Δ.Σ.

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                   ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Δείτε επίσης

Ε.Π.Λ.Σ Δυτικής Κρήτης: Τελετή παράδοσης – παραλαβής Κ.Λ. Χανίων

73  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.