10 Αυγούστου 2018

Ακύρωση απόσπασης στελέχους ΛΣ-ΕΛΑΚΤ

Η Ομοσπονδία μας, μετά από επαφές με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη, για το θέμα που δημοσιοποιήθηκε με την από 02/08/2018 ανακοίνωση της, σχετικά με την απόσπαση συναδέλφου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ακύρωση της εν λόγω αποσπάσεως.

Η πράξη αυτή δείχνει τα άμεσα αντανακλαστικά του κ. Υπουργού, οι προθέσεις του οποίου παρερμηνεύτηκαν και σίγουρα αποσαφηνίστηκαν με την σημερινή του απόφαση.

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. ξεκάθαρη και χωρίς ίχνος υστερόβουλων προθέσεων, θα βρίσκεται πάντα απέναντι σε όσους προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να βλάψουν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., και μαζί με όλους όσους συμβάλλουν στην καλυτέρευση των εργασιακών τους συνθηκών.

Δείτε επίσης

Σύγκληση Ανώτατου Συμβουλίου Προσφυγών

175 Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 21-04-2026 και ώρα 08:45 συγκαλείται το Ανώτατο Συμβούλιο Μεταθέσεων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.