24 Οκτωβρίου 2018

Εφαρμογή της  νομοθεσίας για αναδρομική εφαρμογή για την  προαγωγή των στελεχών σύμφωνα το με το ν.4504/2017  άρθρο 65 και ν.4551/2018 άρθρο 17

 Θέμα: «Εφαρμογή της  νομοθεσίας για αναδρομική εφαρμογή για την  προαγωγή των στελεχών σύμφωνα το με το ν.4504/2017  άρθρο 65 και ν.4551/2018 άρθρο 17.»

Η Ομοσπονδία συγχαίρει τους νέους Σημαιοφόρους εκ Λιμενοφυλάκων της σειράς Λ.Α  για την προαγωγή τους, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 65 του ν.4504/2017 όπως νομοτεχνικά  βελτιώθηκε ύστερα από δική μας παρέμβαση με το άρθρο 17 του ν.4551/2018.

Ταυτόχρονα ζητάει την  χωρίς καθυστέρηση αναδρομική  εφαρμογή για όλους όσους είχαν την στρατιωτική θητεία ως υποχρέωση κατάταξης στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, όπως ξεκάθαρα περιγράφεται στη νομοθεσία.

Για αυτό το λόγο,  πριν τη δυναμική αντίδραση μας ως εσχάτη ενέργεια,  ζητάμε από τον κύριο Αρχηγό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες για την έγκαιρη και εντός των προθεσμιών ολοκλήρωση της εφαρμογής της διάταξης στους δικαιούχους.

Θεωρούμε δεδομένη την απόλυτη και έγκαιρη στοίχιση του Λιμενικού Σώματος –Ελληνική Ακτοφυλακή με την εθνική νομοθεσία.

Τέλος ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι το επόμενο διάστημα θα κορυφώσουμε τις δράσεις μας για θέματα πρώτης γραμμής που ταλανίζουν το προσωπικό με κορυφαίο θέμα την αποκατάσταση των Οργανικών θέσεων και τις άμεσες  προσλήψεις (απαιτεί νομοθετική παρέμβαση)  καθώς το Σώμα δεν έχει την πολυτέλεια να αναμένει την αποφοίτηση των πρώτων στελεχών μέσων πανελληνίων εξετάσεων.

 

Δείτε επίσης

Ευχές από την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

63

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.