7 Ιουνίου 2013

Το Υπουργείο Ναυτιλίας & Αιγαίου εξοπλίζει την ΕΛ.ΑΣ.

Ενημερωθήκαμε από την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νομών Λέσβου-Λήμνου-Αγίου Ευστρατίου σχετικά με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου του ΥΝΑ κ. Σπιλάνη Γ., για τη δωρεά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου ενός (01) οχήματος για τις ανάγκες μεταφοράς λαθρομεταναστών.

Πέραν του ότι συντασσόμαστε απόλυτα με την ανακοίνωση της Ένωσής μας, η παραπάνω κίνηση μας δημιουργεί μεγάλη έκπληξη και πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο άσκησης πολιτικής εντός του Υ.Ν.Α. και κυρίως εάν η συγκεκριμένη κίνηση ήταν σε γνώση του Υπουργού Ν.Α. κ. Κωστή Μουσουρούλη. Και αυτό γιατί το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έχει τεράστιες ανάλογες ανάγκες σε εξοπλισμό και μέσα, πράγμα που η πολιτική του ηγεσία θα έπρεπε να γνωρίζει.

Επίσης θέτουμε το ζήτημα αυτό σε αντιδιαστολή με την απαίτηση της Γ.Γ./Αιγαίου για φύλαξη του κτιρίου της από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, όταν υπάρχουν σημαντικά κενά, τα οποία πρέπει να καλυφτούν για θέματα αρμοδιότητας του Σώματος.

Σχετικά:
Δωρεά οχήματος στην ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε επίσης

Συνάντηση στα γραφεία της Ελληνικής Λύσης στη Βουλή των Ελλήνων

376 Συνάντηση στα γραφεία της Ελληνικής Λύσης στη Βουλή των Ελλήνων. Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο πλαίσιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.