11 Ιουλίου 2019

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για το νέο Υπουργό ΝΑ.Ν.Π.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων ως Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, απευθύνει τα θερμά της συγχαρητήρια και εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει ο συντοπίτης μας Υπουργός κ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ Ιωάννης.

Του ευχόμαστε μια καλή και παραγωγική θητεία που θα έχει ως αποτέλεσμα το καλό του Λιμενικού Σώματος –Ελληνικής Ακτοφυλακής αλλά και της Ναυτιλίας εν γένει.

Ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης προσβλέπουμε στη συνέχιση της στενής συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.

Θεωρώντας σύμμαχό μας το νέο υπουργό στην προσπάθεια για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. , θα αποστέλλουμε στο Υπουργείο ζητήματα και προτάσεις που κατά καιρούς έχουμε αναδείξει και που με ικανοποίηση είδαμε να τίθενται στο επίκεντρο των προεκλογικών συζητήσεων μεταξύ των υποψηφίων.

Διαβεβαιώνουμε ότι στο πλαίσιο του  θεσμοθετημένου ρόλου μας ως συνδικαλιστικού οργάνου θα είμαστε αρωγοί σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και πολιτικές με στόχο την πρόοδο και την ευημερία του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Θα είμαστε δίπλα του σε κάθε διεκδίκηση που θα ωφελήσει το   Λιμενικό Σώμα –Ελληνική Ακτοφυλακή.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε την πρώτη επίσημη συνάντηση μαζί σας, ώστε να μας δοθεί η ευκαιρία να σας γνωστοποιήσουμε τους κοινούς στόχους που έχουμε για την επίλυση χρόνιων αλλά και νέων προβλημάτων που προέκυψαν  για το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική ακτοφυλακή.

 

Για το  Δ.Σ.

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                       Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

         ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Γεώργιος                                                                     ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Μιχαήλ

Δείτε επίσης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την ανάληψη καθηκόντων του νέου Κεντρικού Λιμενάρχη Ηρακλείου

133

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.