21 Ιουλίου 2019

Επανέναρξη Συμβουλίου Μεταθέσεων-Τοποθετήσεων μετά την παρέμβαση της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ

Προς: Ενώσεις Προσωπικού Λιμενικού Σώματος – μέλη Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Αύριο Δευτέρα 22/7/2019 συνεδριάζει το συμβούλιο μεταθέσεων-τοποθετήσεων.

Σας ενημερώνουμε ότι η παρέμβαση της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ για επανέναρξη των Συμβουλίων Μεταθέσεων-Τοποθετήσεων έγινε αποδεκτή. 

Κατά τη συνάντησή μας με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη ζητήσαμε τη επανέναρξη των συμβουλίων μεταθέσεων-τοποθετήσεων με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και την ολοκλήρωσή τους μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

Τονίσαμε δε ότι οι διαδικασίες έχουν καθυστερήσει υπερβολικά και κανείς δε θέλει να ξαναβιώσει καταστάσεις προηγούμενων ετών, κατά τις οποίες τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κλήθηκαν να εκτελέσουν μεταθέσεις, που θα έπρεπε να ολοκληρωθούν πολλούς μήνες πριν.

Το χρονοδιάγραμμα μπορεί και πρέπει να τηρηθεί και η Ομοσπονδία μας θα καταγγείλει οποιαδήποτε παρέκκλιση στη διαδικασία ή καθυστέρηση.

Δείτε επίσης

Συνάντηση με τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Μιχάλη Μπεκίρη

294 Για την ΠΟΕΠΛΣ είναι σημαντικό να μεταφέρονται τα ζητήματα, που απασχολούν τα στελέχη του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.