25 Απριλίου 2024

Ορθή επανάληψη από ΓΔΟΥ/ΔΟΔ/Τμ. Μισθοδοσίας περί αποζημίωσης πενθημέρων

Σε συνέχεια της από 5/4/2024 ανακοίνωσής μας (εδώ) αναφορικά με το ΑΠ: 2822.302/23392/2024/01-04-2024 Γενικό Έγγραφο της ΓΔΟΥ/ΔΟΔ/ Τμ. Μισθοδοσίας με θέμα «Παροχή διευκρινήσεων επί της καταβολής των αποζημιώσεων για εργασία κατά τις νυχτερινές ώρες καθώς και για εργασία πέραν του πενθημέρου» και κατόπιν συνάντησής μας με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών Πλοίαρχο ΛΣ κ. Σκιαδά Ευάγγελο και τον Τμηματάρχη Τμ. Μισθοδοσίας Αντιπλοίαρχο ΛΣ (Ο) κ. Χορέβα Χρήστο, σας ενημερώνουμε ότι από την ΓΔΟΥ/ΔΟΔ/Τμ. Μισθοδοσίας εκδόθηκε «ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ», η οποία έχει αποσταλεί στις υπηρεσίες.

Η Ομοσπονδία μας εκφράζει την ικανοποίησή της για την άμεση ανταπόκριση της αρμόδιας Διεύθυνσης, αποδεικνύοντας τα αντανακλαστικά της σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα για όλα τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπως αυτό της αποζημίωσης για την πέρα του πενθημέρου εργασία.

Διαβάστε σχετικά:

Αυθαίρετες ερμηνείες περί αποζημίωσης πενθημέρων

Παρερμηνείες, που δεν συνάδουν αφενός με την ορθή και χρηστή διοίκηση και αφετέρου με την υφιστάμενη νομοθεσία, προκλήθηκαν με το Γενικό Έγγραφο της ΓΔΟΥ/ΔΟΔ/ Τμ. Μισθοδοσίας με θέμα «Παροχή διευκρινήσεων επί της καταβολής των αποζημιώσεων για εργασία κατά τις νυχτερινές ώρες καθώς και για περισσότερα…

Δείτε επίσης

25ο Πανελλαδικό Συνέδριο

1.509 Δελτίο Τύπου Από 18 έως 20 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το 25ο Πανελλαδικό …