5 Ιουνίου 2014

ΕΠΛΣ Ανατολικής Κρήτης: “ΟΧΙ στην καταστροφή χημικών στην Κρήτη”

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης εκφράζει την αντίθεση της για την καταστροφή χημικών όπλων της Συρίας Νότια της Κρήτης. Δηλώνουμε πως όλοι εμείς μέσω της  Ένωσης μας συμμετέχουμε και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα κατά των χημικών και εκφράζουμε την αντίθεση μας για την κατασκευή χημικών και πυρηνικών οπλοστασίων από οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη κι αν προέρχονται.

Καλούμε όλους τους τοπικούς φορείς της Κρήτης, όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν ενεργά σε όλες της κινητοποιήσεις που είναι αντίθετες με την καταστροφή χημικών Νότια της Κρήτης.

Ας σεβαστούν οι υπεύθυνοι έστω για μια φορά, το ΔΙΚΑΙΩΜΑ  μας να ζούμε σε ένα καθαρό περιβάλλον, και ας αναλογιστούν  το τεράστιο  οικολογικό έγκλημα  που είναι έτοιμοι να διαπράξουν, εις  βάρος όλων εμάς που κατοικούμε στη Κρήτη και γενικότερα όλων των λαών της Μεσογείου.

Ας μην ξεχνάμε ότι το περιβάλλον που ζούμε δεν είναι δικό μας, απλά το έχουμε δανειστεί για λίγο από  τα παιδία μας και οφείλουμε να το προσέξουμε σαν τα μάτια μας!

Για το  Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                            ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Δείτε επίσης

Ε.Π.Λ.Σ. Ανατολικής Κρήτης | Παράσταση Διαμαρτυρίας

121 Σήμερα 18-09-2025 η ένωση μας παραβρέθηκε στα Χανιά όπου συμπαραστεκόμαστε στη παράσταση διαμαρτυρίας των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.