22 Απριλίου 2014

Εκλογική αποζημίωση στελεχών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εκλογική αποζημίωση στελεχών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Για ακόμη μία φορά γινόμαστε θεατές του γνωστού προεκλογικού σήριαλ της καταβολής ή μη της εκλογικής  αποζημίωσης στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Πάγια τακτική των τελευταίων ετών,  αποτελεί η προκλητική  αντιμετώπιση των στελεχών του Λιμενικού Σώματος με τρόπο που θέτει σε αμφισβήτηση το κύρος και την αξιοπρέπειά τους.

Πιστή στις παραδόσεις  , η Κυβέρνηση διατηρεί το κλίμα αβεβαιότητας τόσο της καταβολής όσο και του ύψους του ποσού που θα αποδοθεί στους δικαιούχους χωρίς ακόμη να υπάρχει απόφαση για το αν σε αυτούς περιλαμβάνονται και τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Η υπαγωγή του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στο ΥΠτΠ και η μετέπειτα μεταφορά του στο ΥΝΑ δημιούργησε σωρεία γραφειοκρατικών προβλημάτων ,ένα εκ των οποίων είναι και η καταβολή του εκλογικού επιδόματος στα στελέχη του.

Θεωρούμε δεδομένο ότι τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος είναι δικαιούχοι της ειδικής εκλογικής αποζημίωσης που προβλέπεται για την παροχή έκτακτης εκλογικής εργασίας από αυτά στις επερχόμενες εκλογές, Δημοτικές και Ευρωεκλογές και πρέπει να συμπεριληφθούν στην υπό έκδοση σχετική ΚΥΑ.

Ευελπιστούμε ότι η εκλογική αποζημίωση δεν θα αποτελέσει και πάλι ΄΄φιλοδώρημα΄΄ καθώς οι εποχές της ανοχής , για την κυβέρνηση , έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και τα σημεία των καιρών  επιτάσσουν συνδικαλιστική δυναμική χωρίς χλιαρές και άνευ ουσίας αντιδράσεις.

Αυτά τα  δεδομένα μας υποχρεώνουν στην ανάδειξη των προβλημάτων ,στην δημιουργική αντιμετώπισή τους και στην καταδίκη όσων καπηλεύονται την ηθική της προσφοράς μας  και υποτιμούν τη νοημοσύνη μας  .

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος             Ο Γ. Γραμματέας

Κυράνης Κων/νος           Μπρουσοβάνας Αλέξανδρος

Δείτε επίσης

Αδιανόητη η καθυστέρηση για το έκτακτο συμβούλιο μεταθέσεων επί 1,5 έτος

52 Η Ένωσή μας ύστερα από οχλήσεις πολλών συναδέλφων υποχρεώνονται να παρέμβει και να εκφράσει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.