17 Απριλίου 2014

Ανοιχτό Δ.Σ-επίσκεψη στο Λ/Σ Κορώνης

ΕΠΛΣ Ν. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ  

Καλαμάτα  17 Απριλίου 2014
Αριθμ. Πρωτ:   21   /2014

Θέμα:  Ανοιχτό Δ.Σ-επίσκεψη  στο Λ/Σ Κορώνης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  της ΈΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στη προσπάθεια του για άμεση επαφή με τα μέλη του, πραγματοποίησε την M.ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  ανοιχτό διοικητικό συμβούλιο στο Λ/Σ Κορώνης και ενημέρωση του προσωπικού για τις τρέχουσες εξελίξεις. Το διοικητικό συμβούλιο εξελίχθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με την ενεργή συμμετοχή των παρευρισκόντων,  που δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους  για το βοήθημα των 500 ευρώ και το μικρό αριθμό δικαιούχων, την επανειλημμένη άδικη αντιμετώπιση από την πολιτεία των στελεχών του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ ως προς το εκλογικό επίδομα.

Τέλος όλοι μαζί σαν Ένωση ζητάμε : α) την καθολική εφαρμογή του Π.Δ μεταθέσεων χωρίς το φαινόμενο ομηρίας των  στελεχών με την ανακοίνωση μετάθεσης. β) Από την επικείμενη αναδιάρθρωση να μην πληγεί η σύνθεση των Λιμενικών Σταθμών που γίνονται Λιμενικά Τμήματα. γ) Να γίνει άμεσα τροποποίηση του Π.Δ μεταθέσεων και να συμπεριληφθούν όλα τα Τμήματα  ώστε η τοποθέτηση σε αυτά να είναι απόφαση ενός συλλογικού οργάνου όπως είναι το συμβούλιο μεταθέσεων δ) Οι αλλαγές στον οργανισμό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που έχουν εξαγγελθεί (Π.Δ αδειών ,Π.Δ μεταθέσεων , περί ιεραρχίας , κανονισμός Λιμενικών Αρχών κλπ) παρότι είχαμε σαν συνδικαλιστές  την  υπόσχεση να μας δοθεί το σχέδιο αλλαγών μέχρι 14 -04-2014 για να κάνουμε σαν εκπρόσωποι των εργαζομένων  τις παρατηρήσεις μας, αυτό δεν έχει συμβεί έως σήμερα .

Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά το Λιμενοσταθμάρχη και το προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού Κορώνης για την άψογη φιλοξενία τους και τους ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλό Πάσχα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ –ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ –ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ.

Ο Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΜΒΥΣΗΣ Σαράντος              ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης

Δείτε επίσης

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση

148 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 24-12-2023 η Χριστουγεννιάτική Εορτή για τους μικρούς μας φίλους που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.