ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Ζακύνθου, αναφορικά με τη δράση του Λιμεναρχείου για την καταπολέμηση του παρεμπορίου.
Οι έλεγχοι στο λιμάνι γίνονται επί καθημερινής βάσης, ενώ η παρουσία του Λιμεναρχείου είναι ισχυρή και στις τουριστικές περιοχές, καταφέρνοντας να πιάσει αρκετά προϊόντα «μαϊμού», που επιτήδειοι τα μοσχοπουλούσαν στους τουρίστες.
Τα… ευχαριστήρια
Με ανακοίνωσή του, λοιπόν, ο Εμπορικός Σύλλογος τονίζει ότι υπάρχουν αποτελέσματα και καλεί το Λιμεναρχείο να συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση και το επόμενο διάστημα.
«Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την προσπάθεια και τον ζήλο που επέδειξε το Λιμεναρχείο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα του παρεμπορίου, καθώς και για τους ελέγχους που διενήργησε για τον εντοπισμό και την κατάσχεση παράνομων εμπορευμάτων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την πάταξη του παρεμπορίου είναι η πολιτική βούληση αφενός και αφετέρου η συνεργασία όλων των φορέων και των εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου.